Stihli si říct ahoj, přečíst si o tom druhém krátký dotazník a už je lákali na placené vystoupení! „Hned po seznámení jsme dostali první nabídku na ples, aniž bychom spolu udělali první taneční krok,“ kroutil hlavou tatínek ze seriálových Kukaček. Získané dovednosti se po konci StarDance ale nebrání zpeněžit. „Myslím, že to bude hezká příležitost si zatancovat trochu víc a navíc bez tlaku, že vás někdo hodnotí,“ vysvětlil Marek, proč dopředu neříká ne.

Neplacené tréninky

Hezky by tak vrátil úsilí i své taneční partnerce, která má honorář až za přenosy, několikaměsíční tréninky placené nemá. S Markem by se tak potřebovala dostat z finančních důvodů pochopitelně co nejdál. Naštěstí má parťáka, který je ochotný nějaký ten kšeft vzít. „Mě to moc baví s Lenkou tancovat, takže si myslím, že nějaké té nabídky využijeme,“ netajil se sympatický herec.

„Vždycky záleží na firmě, která ples platí a pořádá. Odhaduji, že Markovi a Noře by mohli nabídnout za vystoupení i padesát tisíc korun,“ prozradil Aha! člověk obeznámený s tanečním prostředím. A kdyby StarDance vyhráli, částka by se vyšplhala ještě mnohem výš. Tahle dvojice patří mezi favority 12. řady. Jak se jim ale povede na parketu, to můžete sledovat už od zítřka v České televizi.

Eva Adamczyková: Putovní knírek

Pro Markovu manželku Evu Adamczykovou (30), za svobodna Samkovou, býval namalovaný knírek talismanem. S ním nad horním rtem vyhrála zlato na olympiádě v Soči 2014 i na dvou MS (2019, 2023). Poprvé si ho namalovala v roce 2011 na světovém šampionátu v La Molině. „Bylo to moje první mistrovství světa a knírek jsem si nakreslila pro štěstí,“ prozradila Eva. „Byla jsem pátá, byl to můj nejlepší výsledek. Rozhodla jsem se, malovat si ho pokaždé. Nosí mi štěstí.“ Ve StarDance ho ale Eva mít nebude. Zato si ho nechal narůst její muž. „Bylo to její přání. Je to takový experiment... Ale po StarDance si ho oholím!“ prozradil Marek se smíchem. Mimochodem, letos je to poprvé, co se proti sobě postaví na parketu manželé.

Jeho tanečnice Návorková čelí výhrůžkám: Zpřelámu ti hnáty!

Lidé jsou různí a někteří skutečně neznají hranic. To na svou kůži pociťuje tanečnice Lenka Nora Návorková(32), která bude ve StarDance tančit po boku Marka Adamczyka. Kromě milých slov podpory jí chodí také výhružky a nadávky! „Psala mi nějaká slečna, že jestli na Marka budu víc sahat a něco zkoušet, tak si na mě počká a zpřeláme mi hnáty,” šokovala tanečnice tím, jak odporné vzkazy musí číst. Dalo by se to sice přejít jako hloupé řeči, Návorkovou ale slova docela zasáhla – dotyčnou totiž zná osobně! „Minulý rok v dubnu byla na mém tanečním workshopu, takže jsme se setkaly... Viděly jsme se jednou a vůbec mě nezná,“ kroutí sympatická Lenka hlavou.

VELKÝ SOBOTNÍ ROZHOVOR S MARKEM ADAMCZYKEM A LENKOU NÁVORKOUVOU ČTĚTE UŽ ZÍTRA V AHA!

Video
Video se připravuje ...

Eva Adamczyková: S Markem na sebe nežárlíme a na trénincích si pomáháme Štěpánka Bínová

Fotogalerie
103 fotografií