Martina Viktorie Kopecká je osobností, která umí překvapit. Rozhodně by do ní nikdo neřekl, že je to farářka (byť podstatně uvolněnější Církve československé husitské)... a když už si na tento neobvyklý fakt zvyknete, překvapí přiznáním své lesbické orientace. Svůj život totiž už nějakou dobu sdílí s přítelkyní Andreou. Přestože z obav, jak se k tomu postaví její farníci, o svém soukromí dlouhé roky mlžila, ve svém novém románu se rozhodla jít s pravdou ven.

Kniha Zpověď farářky, která je rozhovorem mezi ní a hercem Tomášem Novotným (38), obsahuje tento její „coming out“ - a protože už nemá před světem žádné tajemství, s partnerkou se ukazuje i na veřejnosti. Už letos v létě byla Martina Viktorie viděna se sympatickou brunetkou na křtu knihy Koloušek a zároveň tiskové konferenci k filmu Jak přežít svého muže herečky Jany Bernáškové (42). Nyní spolu zašly na křest výše zmiňované Zpovědi.

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková: V devadesátkách jsem byla tlustá, nešťastná a bála se života před sebou videohub

Zatímco Martina Viktorie, která si získala srdce široké veřejnosti díky taneční soutěži StarDance, vypadala na akci vysloveně andělsky, a v bílé halence se stříbrnými, volnými kalhoty působila étericky, její lepší polovička zvolila méně výrazný outfit, tedy černé tříčtvrťáky, které doplnila vzorovanou košilí. Bok po boku jim to moc slušelo a obě se skvěle bavily. Stejně jako jejich hvězdní hosté - mezi nimiž nechyběla třeba právě Bernášková s dcerou Justýnou (17).

Nebylo pochyb, že právě k Bernáškové má Andrea velice blízko - většinu křtu trávily dámy spolu, a došlo dokonce i na přátelské polibky. Mrkněte do naší galerie a uvidíte sami, jak celá akce pohodově probíhala...

Fotogalerie
141 fotografií