V prosinci loňského roku Jessica Alvesová prohlásila, že si musela nechat přeoperovat nos již 13x. Od té doby podstoupila operaci nosu ještě v červnu letošního roku… A nyní plní instagram opět záběry se sešitým nosem. Pokud tedy ještě nějaké úpravy nezatajila, nechala si svůj nosík přešít celkem 15x. A to je číslo skutečně šokující, možná by jí i Michael Jackson (†50) mohl závidět - a to se mu po mnoha plastikách nos nakonec rozpadl a musel nosit jakousi umělou náhradu, co mu pak byla v márnici potupně odcizena.

Stejně jako u Jacksona, jehož problémy způsobila nekróza, i Jessica se potýkala s dost podobnými potížemi. Odumírající tkáň ji v minulosti připravila o nosní přepážku, a tak musela podstoupit kožní štěp, aby ji mohli lékaři nahradit. Nekrózu jí údajně způsobil chirurg v Teheránu, v hlavním městě Íránu, kde transgender modelka zákrok podstoupila. Lékař jí údajně voperoval nosní chrupavku z mrtvoly a ona pak málem přišla o svůj nos.

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

„Dodnes mám problémy s dýcháním. A když mluvím, mluvím nosově. Můj nos se také příliš zmenšil - a nebylo to úmyslné,“ stěžovala si Jessica, jež přišla na tento svět jakožto muž jménem Rodrigo. Po dlouhých letech pak pochopila, proč není spokojená ve svém mužském těle, které postupně měnila na umělého panáčka Kena - to proto, že po celou dobu toužila být panenkou Barbie. Ani další a další operace nosu však nesplňují očekávání. Snad alespoň ta patnáctá, kterou podstoupila v Istanbulu, bude konečnou.

V instastories se totiž pochlubila záběry z Turecka, kam si vyrazila z Velké Británie, kde jinak žije, na další plastiku. Aby ale příliš neznechutila detaily svého sešitého nosu, jenž jako kdyby držely pohromadě jenom černé nitě, potěšila své příznivce i záběry na svůj dekolt v šatech s motivem gepardí srsti… a pak i na své docela nahé tělo, zatímco si jednou rukou zakrývala své obří silikonové poprsí. Mrkněte do naší galerie!

Fotogalerie
107 fotografií