Anděl Páně je božský muzikál podle stejnojmenné filmové pohádky z roku 2005, kterou natočil režisér Jiří Strach a o 11 let později se dočkala pokračování. Ondra se chopil hudby a textů a zvládl to na výbornou! Mnozí novinku v Hudebním divadle v Karlíně označili za hit sezony. 

To mě samozřejmě moc těší, ale obrovský dík patří všem, kdo se na muzikálu podíleli, bez nich by to nebylo. Jsem dojatý a šťastný,“ řekl po premiéře Brzobohatý, který si děkovačku náležitě užil, stejně jako afterparty, kde na něj čekala celá rodina. Manželka Daniela (44) se tvářila hrozně smutně a oči se jí nezvykle leskly. V květovaných šatech vypadala étericky, ale zda je skutečně v požehnaném stavu nenaznačily, i když byly na tělo a před bříško si často dávala kabelku nebo svrchník. 

Video
Video se připravuje ...

Daniela Brzobohatá tři týdny po svatbě s Ondřejem: Kdo jí šel za svědka a proč trpí nevolností? Markéta Reinischová

Radost ze synova úspěchu měla Hana Gregorová (71), která dorazila s přítelem Ondřejem Koptíkem (35) a třemi taškami s dárky, kde nechyběly řízky. Chvíli po foyer běhali od čerta k ďáblu, protože nevěděli, kam tašky předat, aby se dostaly k Ondrovi, ale nakonec se podařilo. „Dělat symfonickou hudbu byl Ondřejův sen, takže věřím že se mu to povedlo,“ řekla Blesku před začátkem herečka. Na mejdanu syna neustále objímala, takže se povedlo. 

Nechyběla Ondrova sestra Rola, kterou doprovodil charismatický sympaťák. Zřejmě její partner. 

Členové rodiny Brzobohatých často chodili před divadlo; zatímco Hanka kouřila normální cigarety, Daniela ty elektronické a zbytek lidí si užíval čerstvého vzduchu. Okolo půlnoci se vydali ke svým autům, kam společně odnosili dárky a květiny. 

Fotogalerie
130 fotografií