Vše začalo, když Daniela Ondřeje uvedla slovy: „Ani náš první host není úplně k zahození. Má spoustu talentů. Klavírní, pěvecký, skladatelský, a taky má talent na ženění,“ rýpla si vtipně si do manžela a faktu, že jejich svatba byla jeho v pořadí už třetí.

Publikum bonmot odměnilo smíchem a potleskem, vzájemné špičkování na pódiu ale pokračovalo. Na otázku své ženy, zda má raději tenisky nebo, lodičky, kterou narážela zase na hudebníkovu zálibu v draq queen (muž oblečením a chováním karikuje ženu – pozn. red.), Ondřej Gregor Brzobohatý bleskově odpověděl: „Vždycky a za každých okolností jedině lodičky!“ A následně všechny odboural prohlášením: „Tomu, kdo je vymyslel, bych rád věnoval Nobelovu cenu. Dělají krásný nárt – a to je přece nádhera.“

Vyloženě hádka se pak mezi manželi u mikrofonu strhla, když řeč přišla na fungování domácnosti, třeba na záchodové prkénko. „Já ho nechávám zásadně dole!“ dušoval se novomanžel. „Tak o tom bych musela něco vědět...“ vmetla mu sarkastickým tónem manželka.

Funguje to...

Špičkování ale nejspíš slouží jako koření jejich vztahu. „My jsme se hledali, až jsme se našli. Vždycky jsem chtěla vtipného muže, se kterým se budu moci zasmát, a jak sami vidíte, tak bylo dobré si počkat,“ přiznala Blesku Daniela Brzobohatá, dříve Písařovicová.

„Pravda je, že Daniela je strašně vztahovačná. Miluji ji vytáčet a dělat si z ní legraci. Ono to pak nějak funguje,“ dodal se smíchem muzikant.

Oba byli rádi za společnou práci, a navíc mohli podpořit dobrý projekt. „Všechny maminky by si zasloužily titul Maminka roku. U určitě by měl být titul i pro tatínky. Bylo by krásné, kdyby dnes všechny dospělé děti svým rodičům zavolaly,“ dodala moderátorka večera Daniela.

Vítězka i přiznání Nesvačilové

Absolutní vítězku Maminky roku Simonu Rendlovou vyhlásila Libuše Šmuclerová (60), předsedkyně představenstva společnosti Czech News Center. „Každá maminka by si zasloužila tady stát a všechny maminky, co jsem tu poznala, jsou skvělé ženské – ať už finalistky, patronky, nebo porota,“ děkovala dojatá Simona se slzami v očích.

Herečka Petra Nesvačilová (37), patronka rámcové kategorie Maminka blogerka, přede všemi na pódiu zavzpomínala na svou divokou pubertu. „Jsem ráda, že jsem si mohla dopřát skvělou pubertu plnou průserů, chození za školu a falšování vysvědčení… Jen doufám, že moje dcera mi to neudělá! Už jsem jí i říkala, že jednou to úplně stačí a že já už jsem to odpracovala,“ prozradila se smíchem hvězda seriálu Osada. Protože ale její Jasmínka Rikka nemá ještě ani rok, bude jí to muset ještě mockrát zopakovat...

 

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Brzobohatý a Daniela Brzobohatá David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
70 fotografií