V červených midi šatech vypadala Daniela Brzobohatávelmi křehce a pohuble. Ale to nebylo příčinou náhlé nevolnosti, která ji přepadla během moderování party, kde generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová slavila 25 let ve funkci ředitelky. 

Mám odjakživa nízký tlak a jak je tady vydýchaný vzduch, tak se mi dělá nevolno. Těhotná nejsem, ale točí se mi hlava a je mi slabo,“ svěřila se Blesku moderátorka. Na chvíli se musela posadit a dát si sladkou colu, aby jí rychlé cukry vzpružily. Ale pořád moderovala! Hosté stáli nad ní a Daniela jako profesionálka ani na chvíli nepolevila. 

V pauze se došla nadýchat čerstvého vzduchu na terasu Sky Baru v hotelu Hilton a později si dala sklenku těžkého červeného vína, to jí trochu zvedlo tlak. 

Ale ani náhlá indispozice Brzobohaté bujarý večer doplněný programem, kde třeba zpívala Tonya Graves (53), nenarušila. 

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer práce Markéta Reinischová

Hostitelka večera Karolína Topolová měla radost, že přišli všichni, kdo v jejím životě hrají důležitou roli, nechyběla ani její dcera. „Opravdu jsem si všechno musela tvrdě vydřít a někdy nebylo lehké udržet se tam, kde jsem, ale za vším je tvrdá práce a lidé, kterým důvěřuji,“ řekla Blesku generální ředitelka áček. 

Na mejdanu se otočil Richard Genzer, který je zákazníkem nejznámějšího prodejce ojetých aut a nedávno si udělal radost vozem značky Audi. „Mým vysněným autem je Bentley, ale na to ještě nemám prachy,“ usmíval se Geňa, který už zanedlouho usedne do poroty taneční show StarDance. „Na to se už hodně těším, ale děsím se i tance, který jako porota musíme nacvičit.“ 

Po letech se ve společnosti objevila bývalá Playmate Jana Štefánková (49). Vypadá stále atraktivně a postavu má jako lusk. 

Fotogalerie
37 fotografií