Poslední půlrok obrátil Agátě Hanychové život úplně naruby. Po rozpadu vztahu s otcem její nejmladší dcery Rozárky (6 měs.) Jaromírem Soukupem (54) a návratu k otci nejstaršího syna Kryšpína (12) Mirkovi Dopitovi (39) přišla další velká změna! Agáta propustila ze svých služeb asistenta Pepína, jehož její fanoušci dobře znají z jejích sociálních sítí. 

„Naše cesty se rozešly, každý jsme chtěli dělat tu práci jinak. Už jsme spolu byli dlouho. Naše spolupráce trvala 6 let a už byl čas to ukončit,“ řekla Blesku dcera herečky Veroniky Žilkové (62) a režiséra Jiřího Hanycha (65).

Za koncem letité spolupráce prý nestojí žádné spory. „Nepohádali jsme se, jen jsme to každý viděli jinak,“ pokračovala. Koudelka Agátě asistoval například při natáčení pravidelných živých přenosů nebo při výrobě příspěvků pro placené spolupráce. Vozil jí ale také děti letadlem tam a zpět, podle toho, kde zrovna byla  a co potřebovala. Dál jí pomáhal se vším možným v každodenním životě. 

„Teď si budu všechno dělat sama a do budoucna si možná najdu někoho jiného nebo jiný tým,“ prozradila influencerka. „Spolupracovat už nebudeme, ale kámoši zůstáváme,“ tvrdí Agáta. 

Video
Video se připravuje ...

Speciál letí pro Čechy do Izraele. Bude Fico premiér? A Soukup připraven na výhradní péči o dceru Bára Horáková, Lukáš Červeny, reuters

Fotogalerie
36 fotografií