Překvapivá zpráva přišla z internetové televize DVTV. Opouští ji totiž jedna z jejích hlavních tváří – Daniela Brzobohatá, dříve zářící na obrazovkách České televize pod příjmením Písařovicová.

„Bylo toho na mě opravdu hodně. Cítila jsem, že jsem se zase ocitla v kolotoči, ze kterého se špatně vyskakuje. Že vůbec nemám čas sama na sebe, což mělo i dopady na mé zdraví, byt‘ se nejednalo o žádné zásadní komplikace,“ vysvětlila na dotaz Blesku Daniela důvod svého odchodu z prestižní moderátorské pozice.

„Zároveň jsem se ptala sama sebe, co bych chtěla vidět, až se budu jednou otáčet za svým životem,“ upřesnila.

Celý svůj dosavadní život dle svých slov zasvětila práci. „Do jisté míry jsem si tím možná kompenzovala svůj nenaplněný osobní život, ale teď můžu dělat přesný opak, protože se mi můj osobní život naplnil. Takže jsem se nakonec s DVTV na dennodenní bázi rozloučila a spolupracovat budeme jen občas,“ dodala moderátorka na vysvětlenou.

A to není všechno. Manželé Brzobohatí také změnili adresu! „S manželem jsme se přestěhovali do nového bytu a momentálně tu přitloukám různé háčky a podobně. Když se nad tím zamyslím, i to je pro mě důležitá věc. Vytvořit pro nás místo, kde se s Ondrou budeme cítit doma,“ svěřila Blesku Daniela.

Zároveň se s Ondřejem netají, že by si do budoucna přáli rodinu, o které se také – po oznámení Danielina odchodu z DVTV – začalo na sociálních sítích zuřivě spekulovat. Debaty podpořil i Danielin citát v podcastu Mashup Michaela Rozsypala: „Teď další aktivity neplánuji, chci být více doma...“

 

Kolabovala na akci

Na začátku října, těsně po svatbě s Ondřejem, Daniela kolabovala na párty známého prodejce ojetých aut. Na chvíli se musela posadit na pódium a srknout si sladkého nápoje, než byla schopná v moderování pokračovat.

„Mám odjakživa nízký tlak, a jak je tady vydýchaný vzduch, tak se mi dělá nevolno. Těhotná nejsem, ale točí se mi hlava a je mi slabo,“ tvrdila tehdy novopečená paní Brzobohatá.

Video
Video se připravuje ...

Manželé Brzobohatí spolu na jevišti! Kdo je nervózní z přítomnosti druhého a čí tchýně lépe vaří? Videoredakce ženských webů

Fotogalerie
76 fotografií