Potřebu komentovat utajenou svatbu v Itálii Ondřeje Brzobohatého s Danielou Písařovicovou po 15 měsících vztahu měl skoro každý. Žhavá zpráva neunikla ani známému rýpalovi Petru Vojnarovi. „Já jim to jako moc přeju, oba je mám rád, jsou mi sympatičtí, jsou esa ve svým oboru.. ale kde ti lidi berou ty tužby se pořád dokola ženit a vdávat?“ napsal na sociální síť k jejich svatebnímu snímku. Sám Vojnar nikdy ženatý nebyl a jak se zdá, ani ho to neláká. 

To nenechalo dlouho chladným moderátora Libora Boučka a svých kolegů z pořadu Inkognito se zastal a Vojnara setřel. „Svatba je po staletí tím nejosvědčenějším svazkem mezi mužem a ženou. Lepší institut, který zároveň i formalizuje, neexistuje. Naopak je legitimní deklarace nové rodiny a také toho, že ten vztah myslíš vážně. A pojí-li Tě k nim vztah, o kterém píšeš, tak promiň – ale co je Ti do toho?,“ vzkázal Vojnarovi Bouček.

Mezitím Vojnarův příspěvek komentovala řada lidí různých názorů, někdo přitakával, že to také klaplo až na potřetí, jiní se třetí svatbě v pořadí vysmívali. 

Netrvalo dlouho a do slovní přestřelky mezi Vojnarem a Boučkem se vmísil další moderátor a herec - Bořek Slezáček. "Libore, naprosto s tebou souhlasím. Dodal bych jen, že následná delegitimizace je poměrně drahá. Ale to ty víš lépe, než většina ostatních,“ rýpl si do moderátora, který se ženil také třikrát. Samotný Slezáček má za sebou rozvod se Simonou Krainovou, do další svatby se nehrne.

Video
Video se připravuje ...

Brzobohatý a Písařovicová: Tajná svatba! FTV Prima