Natálka Mykytenko na sobě tvrdě maká a výsledky jsou vidět už na první pohled. V poslední době se na sítích chlubí jednou fotkou v bikinách za druhou a je celkem jasné, proč: Aktuálně je samý sval a šlacha! K vymakané postavě navíc na dovolené přidala i opálení.

Plastické operace, dřina ve fitku a estetické zákroky nicméně Natálku postupně trochu mění a podle některých fanoušků si přestává být podobná – což je podle nich důvod ke kritice. „Vůbec se sobě nepodobáš... Na této fotce tě nejde poznat,“ zní například jeden komentář a další jde ještě dál: „Něco je špatně. Však to musíte vidět i vy,“ píše jiný profil. 

Nutno podotknout, že Natálka sama už si z negativních komentářů zřejmě nic moc nedělá. Za sebou má kauzu kolem implantátů, kdy se na ni po plastice prsou snesla obrovská vlna kritiky kvůli tomu, že má ňadra údajně příliš daleko od sebe, i vlnu hejtů, která přišla po – podle někoho nepovedených – výplních rtů. Teď už je zřejmě na rýpaly více než zvyklá, vedle haterů navíc nechybí ani „pochlebovači“. A jak se říká, není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem.

Video
Video se připravuje ...

Natálka se různými zákroky postupně víc a víc mění. Instagram

Fotogalerie
79 fotografií