Natálie Mykytenko si vyrazila užít tepla a prosluněných dní na Ibizu, kterou si zřejmě velmi oblíbila, protože dovolenou tam tráví už poněkolikáté. Na jejím instagramu se to tak opět hemží snímky její perfektní postavy zocelené v posilovně.

Její sledující ovšem opět upozornili na vzhled jejích chirurgicky upravených prsou. „Naty, ty jsi krásná holka, ale proč ty úpravy? Ruku na srdce, tobě se líbí ty prsa na fotce? Vždyť to je šílenost,“ objevilo se v jednom z komentářů. „Ty prsa jsou hrozný,“ nešetřil ji další ze sledujících.

Někdejší televizní nevěsta tato slova ale nechala bez odezvy, už před časem totiž vysvětlila, jak to s jejími ňadry je. Mnoho lidí si totiž všímá, že jsou poměrně daleko od sebe. „Nešlo to víc k sobě. Protože bohužel moje kost mezi prsama byla odjakživa větší, a aby bylo vše OK, nešlo je dát i pomocí impla k sobě. Já už si zvykla,“ vysvětlila a dodala, že byla na mnoha konzultacích, ale všude slyšela to samé.

Nejdůležitější ovšem je, že spokojená je ona sama a z jejích sexy snímků, kterými se chlubí, se zdá, že je se svými ňadry až nadmíru spokojená. Mrkněte do galerie a posuďte sami.

Video
Video se připravuje ...

Natália Mykytenko předvedla svá nová ňadra. 

Fotogalerie
48 fotografií