Na sociální síti sdílela Natálie Mykytenko snímek v plavkách, jako vzpomínku na dovolenou na Ibize. Opět dokázala, že má perfektní postavu a v černých plavkách obzvlášť vynikly i její chirurgem upravená ňadra, která si nechala zvětšit ze dvojek na velikost čtyři.

A právě prsa její sledující zaujala nejvíce. „Upřímně, také nemám dokonalá prsa, ale nechat si dobrovolně vytvořit takovouto mezeru. Zajímalo by mě, zda to bylo vaše přání, nebo návrh od kliniky? Děkuji za odpověď,“ zeptala se jedna z Natálčiných sledujících. A někdejší televizní nevěsta se rozhodla záhadu svých prsou objasnit. „Nešlo to víc k sobě,“ odpověděla nejdříve velice stručně.

Jenže se vyrojily další zvídavé otázky, a tak prozradila i další důvody, proč jsou její ňadra tak od sebe. „Protože bohužel moje kost mezi prsama byla odjakživa větší a aby bylo vše ok, nešlo je dát i pomocí impla k sobě. Já už si zvykla,“ doplnila a zároveň své sledující uklidnila, že její ňadra nedělal žádný šumař. „Byla jsem na více konzultacích, nebojte. Bylo mi všude řečeno to samé,“ dodala.

Snad už po této poměrně vyčerpávající odpovědi bude mít pokoj od nepříjemných otázek a narážek na její sexy dekolt.

Video: Natália Mykytenko předvedla svá nová ňadra

Video
Video se připravuje ...

Natália Mykytenko předvedla svá nová ňadra 

Fotogalerie
61 fotografií