Soupeřem v tanečním klání je jí manžel Marek Adamczyk (35), herec, který se snad na parketu narodil. „Je pravda, že když mám poblíž Evku, tak se neznám. To funguje. Například na naší svatbě jsme spolu protančili asi sedm hodin v kuse. Nedělali jsme skoro nic jiného. A pak si dobře pamatuji i na naše skoro první rande. Byl to koncert Monkey Business. I na něm jsme protančili střevíce,“ prozradil.

Zatímco ostatní přicházeli do StarDance jako nepopsaný list, tihle dva mají výrazný náskok. „Když na horách napadne čerstvý prašan a můžu »freeridit « z kopce dolů, není na světě nic lepšího. To je pak teprve tanec, jak plavete sněhem,“ dodává Eva s tím, že do třetice si jako tanečnice připadá na koni, když vyjede do přírody. V sedle je to tanec, zejména když má koník chuť pořádně vyrazit.

POZOR: StarDance mimořádně v neděli!

Diváci a fanoušci StarDance, třetí soutěžní večer XII. řady zcela mimořádně proběhne až v neděli večer! Důvodem je státní svátek a s ním spojené předávání státních vyznamenání na Pražském hradě! Přenos jako vždy od 20:05 na ČT1.

Video
Video se připravuje ...

Snowboardistka Eva Adamczyková: Panika a obrovská tréma! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
72 fotografií