Halloween je proslulým svátkem hlavně v Americe, kde jsou lidé zvyklí oblékat na sebe nejrůznější děsivé kostýmy. A jejich obliba roste i v Česku, místo na koledu se ale vyráží na párty. Na tu včera vyrazila i dcera Ivy Kubelkové Natálka Jirásková, kterou doprovodil její přítel Adam Mišík. Zpěvák sice ještě pár hodin před akcí tápal, ale jeho přítelkyně už zřejmě v té době měla o kostýmu jasno.

Oblékla se totiž velmi spoře. Ultra krátké kraťasy doplnila síťovými punčochami s podvazky a krátkým černým tričkem. Samozřejmě nemohlo chybět výrazné líčení. Nutno říci, že více toho nebylo třeba, Natálka působila velmi sexy. Zamilovaný pár si užil taneček na pódiu a prozradil i to, že pod maskou zajíce se skrýval Ben Cristovao.

Na další z večírků vyrazila manželka Karlose Vémoly Lela. I ona zvolila sexy kostým. Sledujícím na sociálních sítích nabídla i pohled na falešnou krev, kterak stéká mezi její silikonem vylepšená ňadra.

Nejrůznějších párty se ovšem zúčastnilo i mnoho dalších známých tváří, například modelka Denisa Spergerová, Bára Mottlová, Kateřina Klinderová alias Kundosaki nebo pár, který se proslavil účinkováním ve Výměně manželek, tedy Angie Mangombe a Pepa Kůrka. Ti se převlékli za řecké bohy a velmi jim to slušelo, nicméně Pepa měl v kostýmu nepříjemný problém s trenkami, měl totiž pocit, že je všechno vidět…

Na Halloween nezapomíná ani Josef Kokta. Ten sice podle všeho na žádnou párty nevyrazil, na sociální síti se ale pochlubil svou manželkou Ornellou zřejmě v upírském kostýmu. „Už se to blíží,“ napsal stručně ke snímku.

Mrkněte do galerie, jak to všem slušelo, je totiž zřejmé, že na svých kostýmech si dali všichni záležet…

Video
Video se připravuje ...

Adam Mišík a Natálie Jirásková: Modelka vynesla sexy šaty! David Turek

Fotogalerie
48 fotografií