Dvojice byla před dvěma týdny v pořadu Honzy Dědka (51). Na konci přišla řeč na svatbu, a protože podle moderátora už by na ni po třech letech vztahu byl nejvyšší čas, Josef nelenil, sundal si jeden ze svých prstenů a hned na místě Martinu požádal o ruku. Ta, celá překvapená a zaskočená, řekla »ano« .

Všichni tedy brali zásnuby za hotovou věc a páru gratulovali. Teď je ale všechno jinak. Svatba nebude! „Nikdo nečekal, že se o tom budeme bavit,“ řekla Pártlová v pořadu Na kafeečko. „Myslím si, že Honza k tomu toho mýho Pepu, chudáčka, donutil leknutím a já jsem z leknutí přijala,“ přiznala zpěvačka z muzikálu Johanka z Arku. „Nemáme to v plánu,“ dodala ještě natvrdo! Naživo před kamerami sice řekla ano, ale nedostala prý ani pořádný prsten! „Nasadil mi něco z těch jeho šmuků, já chci pořádnej prsten,“ řekla zpěvačka, která si takhle zásnuby rozhodně nepředstavuje.

„Chci prsten, který vybere z lásky a s cílem mi ho skutečně navléct k zásnubám. Ne že ho k tomu někdo donutí,“ vysvětlila zpěvačka s tím, že svého partnera sice miluje, ale na svatby nikdy úplně nebyla. Mnohem větším symbolem lásky je pro ni jejich dcera Stella (2). „Když už bychom se někdy měli brát, tak je to kvůli Stellince,“ přiznává. „Na druhou stranu jsem ale vyrovnaná s tím, že moje dcera není Pártlová, ale Vařeková,“ krčí rameny. „Mám mladýho kluka, přece ho ještě nenaženu do chomoutu,“ dodává zpěvačka.

Neletí ani na Maledivy!

Aby toho nebylo málo, kromě plánů na svatbu teď padly i ty na romantickou dovolenou. „Dneska jsme měli odletět na Maledivy a letíme akorát tak do prčic. Strašně mě to mrzí, těšila jsem se jak malej Jarda,“ posteskla si Martina. A důvod? Vyhřezlá plotýnka!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Martina Pártlová: První slova o svatbě! Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií