Martina Pártlová má s maličkou holčičkou starostí až nad hlavu, takže když najde trochu volného času, ráda se se svými fanoušky podělí o své soukromí. V krátkých videích na sociální síti odpověděla na tři desítky různých dotazů.

Mezi nejčastější otázky patřily ty na jejich věkový rozdíl, Josef je o 14 let mladší. „Nechápu, co z toho lidi pořád tolik nadělají. Kdybych měla osmdesátiletého chlapa, tak je to všem jedno. Ale já nechci, aby se po mně válel nějakej osmdesátiletej dědek, třicítka je daleko lepší.“

Od porodu dcery Stelly už uběhly víc než čtyři měsíce a Martina ze 76 kilogramů zhubla na 64. Spokojená úplně není, ale pořád lepší než nic. Před narozením dcerky tvrdila, že by ráda ještě jedno dítě, ale teď je vše jinak.

VIDEO: Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku!

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku! Markéta Reinischová

„Druhé dítě v mém věku už asi ne. Vůbec nevím, jak bych dvě děti zvládla. Uvidíme, ale za mě teď tedy ne,“ netají se zpěvačka, která přiznala, co jí nejvíc trápilo v šestinedělí.

Přežila jsem ho, jako každá přede mnou a po mně. Ale co byl největší problém, bylo vykadit se. Tu bolest bych nikomu nepřála,“ přiznala Pártlová, která si svého přítele nemůže vynachválit. Příkladně se o své dvě holky stará a společně se mají moc dobře.

Fotogalerie
48 fotografií