Gregorová před časem opustila Prahu a přestěhovala se do maďarské Rajky, kde ve společné domácnosti žije s partnerem Ondřejem Koptíkem (39). Zatímco herečka stále natáčí a hraje v Česku, nebo na Slovensku, Koptík se živí jako číšník v baru. 

Na premiéru muzikálu Anděl Páně přišla dvojice společně a společně i předali dárkové tašky pro Ondřeje Brzobohatého, který je autorem hudby a textů k muzikálu. Po skončení se přesunuli na afterparty, kde byl i zbytek rodiny. Tedy právě Ondřej s manželkou Danielou a dcera Rola s přítelem.

Video
Video se připravuje ...

Gregorová přišla podpořit syna Ondřeje: Věřím, že to bude ještě lepší! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Zatímco Hana objímala syna, fotila se s dcerou a jejich partnery, Koptík byl kdesi v pozadí. K dětem své přítelkyně se nepřiblížil, a tak nevznikla ani jedna společná fotka. Vypadá to, že sice Koptíka jako partnera matky respektují, ale rozhodně s ním partu nikdo dělat nechce. I venku před divadlem, kde kouřili, se k nim nepřidal. Pořád postával o kus dál. 

Zda byl vůbec s Gregorovou na svatbě Ondřeje a Daniely v Itálii, není jisté, ale Hanka si třetí veselku svého syna užila.

Svatba byla krásná, krátká a vtipná díky Liborovi Boučkovi a Jakubovi Prachařovi, bylo to hrozně milý,“ vzpomíná na svatba herečka, která na svou snachu pěje ódy. „Daniela je krásná vtipná žena, která miluje Ondru a Ondra miluje ji.“ 

Fotogalerie
95 fotografií