Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

100. díl StarDance: Kometa Kuchařová a chladné setkání Ridiho s exmilenkou!

/
  • Kuchařová přišla s větším doprovodem, Ridiho doprovodila partnerka Sára.
    24. října 2023 ● 16:45

    Zranění, drsné hodnocení, odhalené poprsí, ale i nešťastný přeřek ostříleného moderátora Marka Ebena (65). To vše bylo k vidění ve druhém kole StarDance, ze kterého vypadl taneční pár David Prachař (64) a Zuzana Dvořáková Šťastná. 100. díl oblíbeného pořadu si nenechaly ujít ani hvězdy předchozích řad.

  • 1.

    Schneiderová a luxusní botky

    Už při příchodu se Jitka (50) pochlubila svými velmi drahými lodičkami. Jsou totiž od Diora. Následně nejspíš svého rozhodnutí při výběru obuvi litovala. Ulice Starého Města totiž nejsou přehlídkové molo.

  • 2.

    Chýlková a Asterová: Kámošky 34 let!

    Tři dekády uběhly od natočení filmu Čas sluhů, kde herecky excelovaly Ivana Chýlková (60) a Jitka Asterová (63). Přestože se ve filmu nenáviděly až za hrob, v realitě jsou to kamarádky, co se vzájemně podporují, jak ukázal Ivanin odchod ze zákulisí StarDance.

  • 3.

    Hastroš Krajčo

    Zpěvák Richard Krajčo (46) vždy vynikal velmi osobitým stylem a není snad nic, co by se bál vzít na sebe. Zvolený outfit na sobotní večer byl i skvělým maskováním. Jen málokdo na ulici poznal, že míjí superhvězdu.

  • 4.

    Kuchařová je kometa

    Na hvězdné manýry si potrpí Taťána Kuchařová (35). I když pozvánka na přenos platila pro dvě osoby, Miss World dorazila hned ve čtyřech lidech. „Já jsem jak kometa, a mám za sebou doprovod. To jsou moje maskérky,“ nahlásila u vchodu Kuchařová a zmizela v zákulisí.

  • 5.

    Ridi radši nevidí

    Bylo to chladné setkání! Tanečnice Lucie Hunčárová (37) a kuchař Emanuel Ridi (50) se dali dohromady díky účasti ve StarDance. Vztah jim ale nakonec nevydržel. Oba dva se znovu potkali v sobotu na StarDance, kam vyvedli své současné partnery.

    Vyhýbavé pohledy a rychlý úprk. Tak by se dalo popsat setkání expartnerů Lucie Hunčárové a Emanuela Ridiho. „Jenom jsme se minuli, bylo to tak rychlý, ani jsme se nepozdravili. Máme spolu takový nijaký vztah, ale naštěstí žádnou zášť,“ dodala k jejich setkání během přenosu Hunčárová.

     

    Video
    Video se připravuje ...

    David Prachař a Zuzana Dvořáková o konci ve StarDance Petra Koubková

    Fotogalerie
    89 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy