Vincent Pitra geny rozhodně nezapře. Mladík doprovodil svou slavnou maminku na křest knihy Gazely Patrika Hartla (47), a po delší době se tak ukázal ve společnosti. Mámu už o hlavu přerostl, z rodiny se nejvíc podobá tátovi, scénografovi Adamu Pitrovi (52), a babičce Ivě Janžurové. S mámou se dokonce sladili i barevně – oba si zvolili modrou. Kromě Vincenta mají Remundová s Pitrou ještě mladší dceru Adinu. 

Zatímco studentka fotografie Adina se veřejnosti spíš straní, zdá se, že Vincentovi společenské akce příliš nevadí. Se svým bratrancem Alfrédem Hostičkou (21) loni svou babičku Janžurovou doprovodili na festival v Karlových Varech. 

Herečka si tehdy pochvalovala, jak se s mladými vnuky cítila naprosto v bezpečí. „Hlavně na schodištích, něžně mi byli oporou, protože mé kolenní chrupavky jsou poněkud na ústupu a ortopedická medicína zřejmě stagnuje, uvízla na umělých kloubech, a na to já nemám čas. Mladí gentlemani také chodili se mnou na filmy a dovolili mi poradní hlas u jejich výběru,“ prozradila tehdy v rozhovoru pro iDnes.cz

Video
Video se připravuje ...

Hvězda seriálu Kukačka Sabina Remundová: Nečekaná dohra a reakce diváků! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
26 fotografií