Poprvé se Tereza s Markem jako moderátoři taneční show na ČT1 objevili v roce 2006.

Nepřestávám se divit, že už je to sedmnáct let, co jsem znělku StarDance slyšela poprvé. Tehdy jsem byla těhotná a rozhodně mě nenapadlo, že budu moderovat všechny další řady. Za rok bude Tonda plnoletý a uvidíme, zda i já,“ řekla Blesku se smíchem Kostková. Vzhledem k tomu, že se soutěž neopakovala každý rok, ale měla pauzy, je to letos 12. řada.

S Ebenem se ukázali jako osvědčená dvojice, a tak až na jednu výjimku v roce 2021, kdy Tereza byla pozitivní na covid a na jeden večer ji nahradil Aleš Háma (50), moderují pořád spolu.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Kostková: Nejvěrnější fanynka StarDance? Manželka Marka Ebena! Markéta Reinischová

Kromě StarDance a plesu České televize v lednu se s Markem pracovně nepotkáváme. Pak se vidíme na upoutávkách, tiskovce, když se chystá další řada, ale jinak si napíšeme k významným událostem, určitě k Vánocům, Velikonocům. S Markétkou, Markovou ženou, si píšeme pravidelně. Po skončení přenosu mi vždycky napíše, jaké byly šaty, šperky a další zajímavosti. Většinou mám od ní první esemesku, je to naše nejvěrnější divačka a jsem za to moc ráda,“ prozradila Blesku půvabná brunetka. Marek Eben je ženatý s herečkou Markétou Fischerovou (63), kterou v roce 1986 postihla cévní mozková příhoda, v důsledku níž ochrnula a skončila na invalidním vozíku.

Vypadá to, že vztah Terezy s taneční soutěží je její pracovně nejdelší, ale není tomu tak. „Letos 10. prosince je to přesně na den 20 let, co s maminkou (Carmen Mayerová, pozn. red.) hrajeme v Divadle Viola představení Hodně smíchu a pár slz. Určitě bude oslava, jsou pozvaní kolegové a přátelé. Samozřejmě to dvacítkou nekončí a budeme hrát dál,“ pochlubila se Kostková.

Fotogalerie
68 fotografií