Andrea Černá rozhodně nepatří mezi celebrity, co obráží každou společenskou akci. Dokonce se ani neví nic o jejím soukromí, to si úzkostlivě střeží. V divadelních kuloárech se šeptalo, že měla blízko k herci a režisérovi Juraji Deákovi (64), který ji přivedl z Plzně na Vinohrady, poslední dobou se až nápadně často vyskytuje v blízkosti Ondřeje Průši, zpěváka kapely Lovesong Orchestra. A i když má sociální sítě, rozhodně je neplní denně dalšími a dalšími příspěvky.

Nyní však udělala výjimku a sdílela obrázek, co u ní rozhodně není obvyklý... „Olalá, první selfie v životě,“ napsala k fotografii, která je důkazem velké proměny její image. Aktuálně je blondýnkou! Možná to nevíte, ale Andrea je od přírody brunetka - ve stále populární pohádce Zdeňka Trošky (70) Princezna ze mlejna z roku 1994, kde hrála velice mladičká, teprve šestnáctiletá, má sice plavé vlasy, ale je pravdou, že její dlouhé, vlnité copy nejsou ničím jiným nežli parukou.

Video
Video se připravuje ...

Oblékl Baarovou i Princeznu ze mlejna: Se scénografem Růžičkou (†74) se loučil i Troška Veronika Kuželková, Aleš Brunclík

Herečku s nynější vizáží přirovnávají její fanoušci k jiné herecké kolegyni - prý vypadá jako Andrea Elsnerová (46). To ostatně můžete posoudit v naší galerii sami. S tou ji tedy podle příznivců televizní zábavy spojuje kromě působení v pohádkách, stejného křestního jména a shodného věku i nakažlivý úsměv s ďolíčky v tvářích a nově právě i světlé vlasy. Kdyby si jejich podoby všimli i filmaři, klidně by mohly v nějakém dalším filmu či seriálu hrát sestry!

Fotogalerie
34 fotografií