Manželkou a maminkou se stala jen díky Troškovým pohádkám. Na konci »jedničky« si jako Eliška bere chasníka Jindřicha čili Radka Valentu (dnes 46) a ve »dvojce« spolu mají dcerku Terinku, o kterou se starají »malý, ale šikovný« čertík v podání Yvetty Blanarovičové (59) s vodníkem Jakubem Zindulkou (56).

13. komnata

O divadelních rolích mluví držitelka Ceny Thálie ráda, o soukromí ale většinou řekne jen pár vět. „Chtěla bych mít pět dětí, ale zatím nemám žádné. Už jsem měla dávno začít,“ tvrdila v roce 2001. Jenže od té doby se toho zatím moc nezměnilo. Na toto téma dokonce dostala nabídku natočit 13. komnatu. To ale odmítla.

Už to nestihne

„Pokud nikde veřejně nepropírám, kdo je u mě doma, ještě to neznamená, že žiju jako kůl v plotě. Jen mi nepřijde vkusné o tom mluvit veřejně. Každý máme nárok na své soukromí,“ vyvracela Andrea před třemi lety pro iDNES svou osamělost. „Faktem každopádně je, že pět dětí už porodit nestihnu…“ dodala.

Štěstí v neštěstí

Andrea se také svěřila, že má ADHD, tedy poruchu pozornosti spojenou s hyperaktivitou, takže musí pořád něco dělat. Nedávno si pořídila 20 let starou chalupu, a to zrovna v oblasti, kde se v červnu 2021 prohnalo ničivé tornádo. „Když jsem tam přijela, chyběla střecha nade mnou a pode mnou. Dům vzdálený 135 kroků ode mě byl úplně srovnaný se zemí. Byli jsme úplně na kraji toho oka a můj stoletý ořech byl vyvrácený, zamotaný do elektrického vedení a překrytý a držel mi střechu,“ popsala Černá v Jindřichohradeckém deníku s tím, že měla štěstí v neštěstí. S kým na chalupu jezdí, ale Eliška ze mlejna neprozradila.

Blízké vztahy

V divadelních kuloárech se ale šeptalo, že Andrea prý měla blízko k režisérovi Juraji Deákovi (64), který ji přivedl z Plzně na Vinohrady. Nyní se až nápadně často vyskytuje v blízkosti Ondřeje Průši, zpěváka kapely Lovesong Orchestra.

Video
Video se připravuje ...

Leona Skleničková: Krakonošovo tajemství rozhodně prověřilo moji fyzičku. videohub

Fotogalerie
24 fotografií