Ano, čtete dobře. „V pravidlech StarDance od britské BBC je totiž formulace, že pár může při zdravotních potížích jednoho či druhého tanečníka jedno kolo vynechat. V dalším ale už musí nastoupit,“ svěřil Blesku bývalý tanečník soutěže Marek Dědík (40). Proto podle něj nemusí Návorková s léčbou zraněného a hlavně bolavého kotníku spěchat. Otázkou ale je, zda s Adamczykem o této možnosti vědí.Tak nebo tak nastoupili - a postoupili.

Co hrozí?

Pokud by dnes do soutěže nenastoupili a vzali si povolenou pauzu, musejí už ale příští týden tančit. Jinak je pravidla StarDance ze soutěže vyřadí. Ostatně to se před dvěma roky stalo Simoně Babčákové (50) a Martinu Prágrovi (26). Oba ulehli s covidem a podle tehdejších pravidel pro izolaci a karanténu se jim nepodařilo včas nastoupit zpět do hry.

Na noze maká

Návorková byla v týdnu na magnetické rezonanci a ještě před nedělí se snažila kotník pořádně rozhýbat . „Na noze makám, co to jde. Udělám všechno pro to, aby se co nejrychleji zahojila a mohla dál normálně fungovat. I když to není bohužel otázka jen pár hodin nebo dní,“ informovala své fanoušky.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Kostková: Nejvěrnější fanynka StarDance? Manželka Marka Ebena! Markéta Reinischová

Fotogalerie
115 fotografií