Vzhledem k těmto nešťastným událostem je až mrazivě zarážející jeho poslední příspěvek - snímek před smrtí, který zveřejnil na sociální síti, užívá si na něm teplé vody právě ve vířivce i se sluchátky na uších.  "Aha, takže teplá voda kroužící kolem tebe ti udělá dobře?," napsal k ní.

Představitel Chandlera Binga z Přátel v poslední knize vyrazil dech mnoha fanouškům, když odtajnil nehezké detaily svých letitých závislostí na alkoholu a opiátech. Kvůli nim si zhuntoval zdraví až do té míry, že mu šlo o život. V roce 2018 se málem předávkoval a z nemocnice ho poté poslali rovnou do léčebny. 

Perry, který býval kdysi nadějným tenistou a do USA se vrátil jako teenager, si získal srdce diváků po celém světě jako představitel sarkastického a zároveň nejistého Chandlera Binga, kterého v deseti sériích Přátel ztvárnil ve všech více než 230 epizodách. Jak poznamenává agentura AP, seriál z let 1994 až 2004 z něj udělal jednu z nejvýraznějších postav Hollywoodu po boku kolegů z Přátel a zároveň kamarádů ve skutečném životě - Jennifer Anistonové, Courteney Coxové, Lisy Kudrowové, Matta LeBlanca a Davida Schwimmera.

Anketa

Která postava z Přátel je vaše nejoblíbenější?

Chandler
Ross
Rachel
Monica
Joey
Phoebe

Perry si zahrál také v seriálu Západní křídlo nebo řadě filmů, z nichž mezi nejznámější patří komedie Jen blázni spěchají, kde jeho partnerkou byla Salma Hayeková, či snímek Můj soused zabiják, kde vystupoval po boku Bruce Willise.

Video
Video se připravuje ...

Přátelé opět spolu! Nový trailer dává fanouškům naději, že se po 14 letech dočkají youtube.com/smasher

Fotogalerie
34 fotografií