Od prvního natáčení uběhlo neskutečných 25 let. A tak není divu, že herci z celosvětově extrémně populárního seriálu Přátelé za tu dobu trošičku zestárli. Představitelce puntičkářské hyperaktivní Monicy Gellerové v podání Courteney Coxové to ale pořád sekne.

To představitel Chandlera Binga, Matthew Perry, vypadá o něco unaveněji. Není divu, herec se nikdy tak úplně netajil tím, že během svého života (včetně let natáčení seriálu) bojoval s různými závislostmi – od alkoholu přes léky až k tvrdším drogám.

Jedno je ale jisté. Jako manželský pár v Přátelích byli Monica s Chandlerem prostě dokonalí a dodnes v reprízách baví miliony fanoušků po celém světě. Asi každý bude souhlasit s tím, že je to jeden z mála televizních počinů, který se nejspíš nikdy neomrzí. Stejně jako pohled na stárnoucí herce, kteří i po tolika letech zůstali skutečnými přáteli.

Důkazem toho je i nejnovější fotka představitelky Monicy, která si vyrazila na rande se svou seriálovou láskou. „Hádejte, s kým jsem dneska byla na obědě. JÁ VÍM! Mohla bych být šťastnější?“ napsala Courteney ke společnému selfie s Matthewem Perrym.

Netrvalo dlouho a takřka romantický snímek okomentovala i Jennifer Anistonová (50) a Lisa Kudrowová (56). „Matty! Miluju vás, lidi,“ napsala seriálová Rachel, která se stala součástí instagramového světa teprve před třemi týdny a už se může pochlubit bezmála 19 miliony sledujícími. „Takové štěstí!“ komentovala příspěvek seriálová Phoebe.

David Schwimmer (53) alias Ross Geller a Matt LeBlanc (52), který se v seriálu blýskl jako nepříliš bystrý lovec žen Joey Tribbiani, fotku nekomentovali. Joey by si ale patrně neodpustil legendární: „Jak to jde?“

VIDEO: Jak se Joey učil francouzsky

Video
Video se připravuje ...

Jak se Joey učil francouzsky Česká televize/youtube

Fotogalerie
38 fotografií