Přestože herečka Jennifer Anistonová dlouhou dobu patřila mezi hvězdy, co se instagramu a internetu celkově vyhýbají, nakonec ani ona nedokázala vzdorovat tlaku moderní doby. Založila si profil, na kterém v informacích o své osobě uvedla pouze to, že ji „přátelé oslovují jako Jen“.

Během první hodiny začalo její účet sledovat 116 tisíc uživatelů, do čtyřiadvaceti hodin nasbírala už více jak 7,6 milionu followerů! Na této sociální síti zkrátka přítomnost oblíbené Rachel vyvolala doslova šílenství, dokonce se jí podařilo, že její profil měl chvílemi výpadky, jak moc byl vytížený. A celou hysterii Anistonová navíc podpořila i svým prvním postem.

Sdílela totiž selfíčko, které pořídila společně se svými „přáteli z Přátel“ k výročí první epizody seriálu. V něm hrála s Courteney Coxovou (55), Lisou Kudrowovou (56), Mattem LeBlancem (52), Matthew Perrym (50) a Davidem Schwimmerem (52). Na fotce nechyběl nikdo z téhle oblíbené party a Anistonová je všechny také poctivě označila.

Všechny až na jednoho. Posledním, kdo se brání používání sociálních sítí, zůstává totiž představitel Chandlera Binga Perry. Vzhledem k tomu, že poslední dobou plní média jeho snímky, na nichž vypadá jako bezdomovec, člověk nejspíš chápe, že instagram je to poslední, na co by tento muž, jenž ve svém životě opakovaně bojoval se závislostmi na alkoholu a drogách, myslel.

Na povedené momentce, kterou Anistonová sdílela, ovšem vypadali všichni v dobré kondici, a to včetně Perryho. „A teď jsme už i instagramoví Přátelé. Ahoj, instagrame!“ stálo v popisku nepříliš kvalitní fotky, která přesto do této chvíle získala přes 9 milionů lajků.

A to nejenom od fanoušků, ale i hereckých kolegů Jennifer, které fakt, že je Anistonová konečně online, natolik nadchl, že jí zde hromadně gratulují. Například herečka Kate Hudsonová (40) jí napsala „whoa, holka, tady to máme!“, zpěvačka Mariah Careyová (49) zase „vítej na instagramu, Jennifer, to je ale okamžik!“ a herečka Reese Witherspoonová (43) stručně jenom: „Anooo!!! Vítej na insta, Jen!!!“

VIDEO: Přátelé opět spolu? Fanoušci stále doufají, že se dočkají pokračování...

Video
Video se připravuje ...

Přátelé opět spolu? Nový trailer dává fanouškům naději, že se po 14 letech dočkají youtube.com/smasher

Fotogalerie
95 fotografií