Dřív, než se z něho stal Joey, vydělával si Matt LeBlanc ruční prací. Dělal tesaře a do kapsy měl poměrně často dost hluboko. Tehdy začal chodit na castingy a doufal, že někoho zaujme. Když mu volal jeho agent, že získal roli v novém seriálu Přátelé, měl prý u sebe posledních 11 dolarů. 

„To je pravda. Totálně jsem to podělal. Měl jsem si dávno celé měsíce předtím najít pořádnou práci, protože s jedenácti dolary v kapse daleko nedojdete. Nájem jsem měl na měsíc dopředu zaplacený, ale co ten další? Nevím. Vždycky jsem měl takový přístup, že prostě budu v pohodě. Nikdy jsem nechtěl být největší herec na světě, chtěl jsem jen platit účty. A pak přišli Přátelé,“ zavzpomínal v rozhovoru pro The Times herec.

Poté, co Přátelé skončili, sice natočil dvě řady seriálu Joey, pak po něm ale neštěkl ani pes. Navíc si procházel složitým životním obdobím. „Rozváděl jsem se, měl jsem nové miminko, dceři diagnostikovali nějaké zdravotní problémy, bylo to drsné období. Práce nebyla prioritou. Uvědomil jsem si, že nejdůležitější věcí v životě je rodina. Takže jsem stiskl reset tlačítko a zaměřil se na věci, které byly opravdu důležité,“ vysvětlil. Nyní už je ale vše v pořádku. Matt má přítelkyni, rodinu a uvádí pořad Top Gear. 

VIDEO: Jak se Joey učil francouzsky?

Video
Video se připravuje ...

Jak se Joey učil francouzsky Česká televize/youtube

Fotogalerie
36 fotografií