Fanoušci oblíbeného seriálu, a že jich rozhodně není málo, se radují! Milovaní Přátelé se po dlouhých spekulacích opravdu dočkají svého všemi tak vytouženého pokračování.

Všichni hlavní aktéři souhlasili s natočením speciálu, za který dle informací zpravodajské stanice CNN dostanou 2,5 až 3 miliony korun, což je jistě další motivace k tomu vrátit se po letech do svých seriálových rolí. Jennifer Anistonová (51), Courteney Coxová (55), Lisa Kudrowová (56), David Schwimmer (53), Matthew Perry (50) a Matt LeBlanc (52) potvrdili na svých instagramech oficiální rozhodnutí nejen své, ale především společností Warner Bros a HBO Max, pod jejichž záštitou speciál vznikne.

Všichni hlavní aktéři na profilech sdíleli stejnou společnou starší fotografii s komentářem: „Děje se to...“ Jediný, kdo oznámení pojal trochu víc po svém, je LeBlanc alias Joey Tribbiani, který se s ostatními ztotožnil v komentáři, ten však přidal k fotce ze seriálu M*A*S*H, jež má patrně vyjadřovat soudržnost navrátivších Přátel tak, jak je všichni pamatují a zbožňují dodnes. Kdy se ale diváci reunionu dočkají, zatím není jasné.

VIDEO: Jak se Joey učil francouzsky

Video
Video se připravuje ...

Jak se Joey učil francouzsky Česká televize/youtube

Fotogalerie
45 fotografií