Když se počátkem října loňského roku poprvé přihlásila herečka Jennifer Anistonová (50) na instagram, podařilo se jí takřka nemožné: „Shodila“ celou sociální síť. Příval fanoušků a jejich gratulací byl zkrátka naprosto neúnosný. Tím spíše, že jejím prvním příspěvkem se stalo selfie se všemi ostatními herci z oblíbeného seriálu Přátelé na jakémsi setkání po letech, dost možná při příležitosti 25 let od jeho první klapky. Nyní se k instagramu připojil i Matthew Perry (50), tedy představitel vtipálka Chandlera Binga.

Nepráskl ho nikdo jiný nežli herečka Lisa Kudrowová (56), která v Přátelích hrála ztřeštěnou Phoebe. Sdílela totiž snímek z doby, kdy podle všeho společně natáčeli, s popiskem: „Konečně! Jé! Nevěřím svým očím! Vítej na instagramu,“ vzkázala hereckému kolegovi. „Jé, Matty! Nemohlo ti to trvat ještě déle?“ rýpla si Jennifer Anistonová, zatímco Courteney Coxová (55), jejíž seriálová postava Monicy si vzala Chandlera za muže, si vystačila jenom se zvoláním „ano, Matty!“ a emotikonou srdíčka.

Matthew Perry bezesporu potěšil i své fanoušky, kterých na svém profilu během tří dnů nasbíral již 4,6 milionu. Prvním jeho příspěvkem bylo video radujícího se Chandlera, které opatřil komentářem: „takhle jsem nadšený z toho, že jsem konečně na instagramu“. Několikavteřinový záznam si za dva dny pustilo více jak 7 milionů jeho příznivců a všichni nyní s napětím očekávají, jak bude pokračovat.

Herec, jenž si v podstatě zničil slibně rozjetou kariéru závislostí na alkoholu a drogách a poslední dobou připomíná obtloustlého bezdomovce, by snad mohl jít kvůli sebeprezentaci na internetu do sebe a začít se sebou něco dělat…

VIDEO: Přátelé opět spolu? Tento trailer dává fanouškům naději, že se po letech dočkají

Video
Video se připravuje ...

Přátelé opět spolu? Tento trailer dává fanouškům naději, že se po letech dočkají youtube.com/smasher

Fotogalerie
47 fotografií