Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kdo se vám nejvíc líbil ze seriálu Přátelé? Podívejte, jak se hvězdy změnily po 21 letech

/
  • Jak se změnily hvězdy seriálu Přátelé?
    10. září 2015 ● 05:09

    V paměti televizních diváků zůstanou herci Matthew Perry, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox a Matt LeBlanc vždy nerozlučnými Přáteli. Jak se hlavní hvězdy úspěšného seriálu 90. let změnily za posledních dvacet let?

  • 1.

    Matthew Perry (45) - Chandler

    Nemotorný Fešák Chandler, který si v seriálu vzal krásnou Monicu v podání Courteney Cox, prošel ze všech svých kolegů největší proměnou. Zešedivěl a ztloustl. Na jeho vzhledu se podepsala závislost na alkoholu a lécích, které začal brát v roce 2007 po ošklivé autonehodě. Nyní abstinuje.

    Matthew Perry si zašel do lékárny vyzvednout léky.
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Courteney Cox (51) - Monica

     

    Mladistvý vzhled si Courteney Cox udržuje i díky botoxu, ale odmítá, že by někdy podstoupila plastickou chirurgii. Ovšem, když se v srpnu objevila na premiéře filmu Hand of God, svým oteklým vzhledem šokovala. Začalo se spekulovat, zda nepodstoupila plastiku obličeje.

    Courteney Cox šokovala svým vzhledem.
    Autor: profimedia.cz

     

  • 3.

    Jennifer Aniston (46) - Rachel

    Jennifer Aniston patří k nejkrásnějším herečkám v Hollywoodu. Od kultovního seriálu Přátelé se její vzhled příliš nezměnil. Pětkrát týdně dře hodinu a půl v posilovně a drží přísnou dietu.

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    Lisa Kudrow (52) - Phoebe

    Také Lisa Kudrow patří k těm herečkám, které vyhlazují vrásky pomocí botoxu. Tu a tam to přežene a do společnosti vyráží s naprosto vyžehleným obličejem. Naposledy se ale pochlubila strhanou a nenalíčenou tváří, když vystupovala z auta. V tu chvíli by ji poznal málokdo.

    Lisa Kudrow vypadala jako zmoklá slepice.
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Matt LeBlanc (48) - Joey

    Ženy po něm prahly už za dob jeho největší slávy, když v Přátelích hrál neúspěšného herce. Sice neměl příliš inteligentní postavu, zato to byl hotový lamač srdcí. Dnes trochu zešedivěl, ale pořád mu padají ženy k nohám.

    I s šedinami je Matt LeBlanc stále fešák.
    Autor: Reuters

     

  • 6.

    David Schwimmer (48) - Ross

    Jednoznačně nejinteligentnější z partičky Přátel byl David Schwimmer alias Ross. Svou roztomilostí a neomaleností si získal srdce filmové partnerky Jennifer Aniston. Od té doby sice zestárl, ale jinak se vůbec nezměnil.

    Z Davida je táta na plný úvazek
    Autor: profimedia.cz

    Fotogalerie
    15 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

suov: Když to porovnám ze seriálem kde hraje Matonoha, Dejdar, tak tento byl o 200% lepší, než ten český, herci normálně oblečení nepotřebovali dělat ze sebe šašky jako Dejdar a další, prostě seriál Přátele, perfektní,,,

(10. 09. 2015 10:27)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy