Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pět slavných celebrit, které nečekaně NEvyhrály Zlatý glóbus!

/
  • Pět celebrit, které nečekaně nevyhrály Zlatý glóbus!
    11. ledna 2015 ● 20:44

    Už za několik málo hodin se celý svět dozví jména vyvolených, kterým za rok 2015 náleží sošky Zlatých glóbusů. Přestože tyto ceny „korunují“ výjimečné počiny v oblasti filmu a televize a jsou jakousi předzvěstí udílení cen Oscarů, vítěz může být v každé kategorii jen jeden. Kdo letos ostrouhá se teprve ukáže, ale žebříček celebrit, které nečekaně nezískaly Zlatý glóbus je jasný. Největší smolařky Zlatých glóbů.

  • 1.

    Jennifer Lopez (45)

    Jennifer Lopez
    Autor: EPA

    Když se poprvé objevila zpěvačka, herečka, tanečnice atd. Jennifer Lopez ve filmu, nikdo moc nevěřil v její herecký talent. Ale nakonec přece jen ukořistila nominaci na Zlatý glóbus. Za snímek Selena, ve kterém si zahrála hlavní roli, ji všichni předvídali jasné vítězství. Nestalo se! Dodnes to je jediná nominace, kterou Jennifer na svém kontě má.

  • 2.

    Lisa Kudrow (51)

    Lisa Kudrow
    Autor: Facebook

    Paradoxně největšího uznání doznala herečka Lisa Kudrow díky seriálu Přátelé, které ji vyneslo nominaci na Zlatý Glób v roce 1996. Největší kritici však svorně konstatují, že její mnohem lepší herecké výstupy ve snímku Všichni moji muži z roku 1998 nebo seriálu The Comeback byly zcela přehlédnuty.

  • 3.

    Christina Aguilera (34)

    Christina Aguilera
    Autor: profimedia.cz

    Zlaté Glóby, podobně jako Oscaři, mají kategorie, jejichž součástí jsou písně z filmových soundtracků. Christina proto byla nominována v roce 2010 za pecku „Bound to You“, která se stala ústřední skladbou jejího prvního filmu Varieté. Nakonec přes veškerá očekávání zpěvačka svou nominaci ve vítězství neproměnila.

  • 4.

    Beyoncé (33)

    Zpěvačka Beyoncé
    Autor: Profimedia

    Největší ponížení si odnesla zpěvačka Beyoncé, kterou převálcovala na plné čáře její pěvecká kolegyně Jennifer Hudson. Tyto dvě se utkaly díky filmu Dreamgirls a zatímco Beyoncé měla šanci hned třikrát skórovat, ani jednou se jí nedostalo té cti, aby mohla pronést vítěznou řeč. A navíc, Hudson, která se s ní ve filmu objevila, sklidila veškeré ovace.

  • 5.

    Whitney Houston (†48)

    Whitney Houston
    Autor: Profimedia.cz

    Zatímco ostatní ještě mají šanci získat Zlatý globus, zpěvačka Whitney Houston už nikdy nedostane možnost říct svou děkovnou řeč. Její čas se bohužel naplnil, ale i přesto bylo několikrát nominována na tuto prestižní cenu. Bohužel i přes nesporný talent ji vždy někdo její vítězství vzal. Pro porotce nejvíce zazářila ve filmu Osobní strážce a Popelka.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy