„Příliš horko v horké vaně!“ napsala Courteney Coxová na sociální síti, kde se pochlubila dvěma snímky, na nichž laškuje ve vířivce s Davidem Beckhamem, hercem a zpěvákem Jessem Tylerem Fergusonem (44) a Ericem Stonestreetem (48). Poslední jmenovaní jsou známí například jako gay dvojice Mitchell a Cameron ze seriálu Taková moderní rodinka (za svůj výkon byl Eric mimochodem několikrát oceněn cenou Emmy).

Podle všeho se všichni skvěle bavili, a tak nejspíš není divu, že si Coxová nenechala takovéhle skvělé momentky jenom pro své oči a pochlubila se s nimi veřejně! Tyhle dvě fotky zaujaly především její hereckou kolegyni z PřátelJennifer Anistonovou (50), tedy představitelku rozmazlené Rachel Greenové.

„Počkat… CO SE TO TADY DĚJE?!“ okomentovala snímky pobouřeně. Patrně si – jako jedna z mála – všimla, že na oněch zdánlivě nevinných fotečkách je jeden pikantní detail – Coxová má na nich svou ruku položenou zatraceně vysoko na fotbalistově stehně, možná až příliš důvěrně...

Není divu, že mnozí reagovali dotazy ve stylu „a Victoria o tom ví?!“ v narážce na manželku slavného fotbalisty, bývalou zpěvačku dívčí kapely Spice Girls. Jiní zase odkazovali na Přátele slovy „neříkej to Chandlerovi!“. Sympatického vtipálka Chandlera v podání Matthewa Perryho (50) si totiž Monica v seriálu vzala za manžela.

Přestože to vypadá na první pohled všelijak, Coxová spolu s ostatními si ale pochopitelně neužívala vášnivý den ve wellness, ale natáčela epizodu výše zmiňovaného sitcomu Taková normální rodinka. Všechno tak byl možná promyšlený tah.

VIDEO: Sen všech fanoušků: Pokračování Přátel!

Video
Video se připravuje ...

Přátelé opět spolu! Nový trailer dává fanouškům naději, že se po 14 letech dočkají. youtube.com/smasher

Fotogalerie
52 fotografií