Co má společného hvězda sitcomu Přátelé se slavným irským zrzkem, jenž se proslavil písničkami jako je třeba Lego House, Perfect či Shape of You? Překvapivě mnoho! Na oslavu desetiletého výročí svého vztahu zveřejnila herečkaCourteney Coxová rozkošnou videokoláž, ve které celému světu odhalila, že to byl právě Ed Sheeran, kdo uvedl do pohybu její milostný příběh. V jeho klipu si totiž zahrála hlavní roli společně se svým aktuálním partnerem, taktéž známým hudebníkem, s nímž tvoří (na hollywoodské poměry rozhodně...) stabilní pár. Jsou spolu už deset let.

Coxová začala své video selfíčkem se Sheeranem s popiskem: „Před 10 lety mě tento chlap seznámil s tímto chlapíkem.“ Její záběr s Edem pak nahradila fotka Sheerana s Johnem McDaidem. Ten s rusovlasým muzikantem, který v minulosti vystupoval i v Česku, několikrát hojně spolupracoval. Výsledkem jejich spolupráce jsou hity jako Bad Habits, The Joker and the Queen či Photograph. Představitelce neurotické Monicy z výše zmiňovaného seriálu ho Ed představil na večírku v roce 2013, na němž tehdy nechyběla třeba zpěvačka Taylor Swiftová (33) a jiné významné celebrity.

Video
Video se připravuje ...

Co jste nevěděli o seriálu Přátelé? Tohle vás zaručeně překvapí! Videohub

Mezi Courteney a Johnnym sice okamžitě přeskočila jiskra, začali spolu však chodit až o něco později. Poté, co Coxová dokončila rozvodové řízení se svým manželem, hercem Davidem Arquettem (52), jenž se proslavil mimo jiné v hororové sérii Vřískot. Ačkoliv spolu dvojice už delší dobu nežila, oficiálně se pár rozvedl až v květnu 2013. Skoro přesně za rok, konkrétně tedy v červnu 2014, pak Coxová a McDaid oznámili své zasnoubení. Svatbu ovšem tento pár překvapivě odvolal. „Byli jsme zasnoubeni, protože jsme se chtěli vzít. Ale teď jsme prostě jen spolu,“ vysvětlil Johnny v The Ellen DeGeneres Show.

Fotogalerie
70 fotografií