Christina Ricciová, herečka známá zejména díky svým rolím v populárních filmech jako Addamsova rodina, Ospalá díra nebo Casper, na 25. ročníku předávání cen Costume Designers Guild Awards v Los Angeles všem dokázala, že i po několika desítkách let v šoubyznysu stále umí překvapit... a že má nejenom vynikající vkus v oblasti módy, ale i dostatek kuráže obléct na sebe bez přehánění velice odvážný outfit.

Na akci totiž dorazila v šatech v bordó barvě, které těsně přiléhaly k jejímu tělu jako druhá kůže, s velmi hlubokým výstřihem, který byl spojený třemi velkými sponami ve tvaru zlatých ptáčků dotýkajících se zobáčky. Prostřihy na bocích odhalily o dost více holé kůže, než je u Christiny zvykem, a nemálo ukázal i rozparek. Tato róba dokonale zvýrazňovala její postavu, zdůrazňovala hereččiny ženské křivky a Christina ji zvládla „vynést“ do společnosti s patřičným sebevědomím a elegancí.

Video
Video se připravuje ...

Seroš X: Wednesday Reflex.cz

Někdejší dětská filmová hvězda zkrátka vypadala naprosto kouzelně a rozhodně by nikdo nehádal, že je již dvojnásobnou maminkou – a že dcerce Cleopatře (1) dala život na konci na roku 2021. Doprovod dělal herečce její manžel Mark Hampton (37), jenž svou půvabnou choť podporoval během celého večera. Oba působili tak šťastně a spokojeně, že jim nešlo nezávidět. Posuďte v naší galerii sami, jak moc to filmové Wednesday slušelo...

Fotogalerie
44 fotografií