Christina Ricciová s manželem Markem Hamptonem mají první miminko. Herečka přivedla na svět dceru, které dali netradiční jméno Cleopatra. „Srdce mi explodovalo. Christina i malá Cleo se mají fantasticky, všichni odpočíváme po náročném ránu... Vítej na světě, maličká Cleopatro Ricciová Hamptonová,“ oznámil hrdý táta na svém instagramu 8. prosince. 

Hampton, který se živí jako kadeřník, ještě poznamenal, že jeho manželka dělá ty nejkrásnější děti. Herečka má z předchozího vztahu s hercem a filmovým producentem Jamesem Heerdegenem sedmiletého syna Freddieho.

Hvězda Addamsovy rodiny se v minulosti svěřila, že si mateřskou roli opravdu užívá. „Obvykle když mám volno, tak jsem se svým synem,“ popsala časopisu People loni v prosinci. „Když nepracuji, snažím se být máma na plný úvazek,“ uvedla. Herecká profese je sice někdy velmi časově náročná, jindy ale může poskytovat týdny i měsíce volna. 

V roce 2016 Ricciová prohlásila, že syn změnil v jejím životě úplně všechno. „Všechno v mém životě je díky němu důležité. Musím teď brát věci vážně, to jsem nikdy před tím nedělala. Chci kvůli němu uspět. Na mých volbách teď víc záleží,“ popsala. 

Z příchodu dítěte měli oba manželé obrovskou radost. „Život je čím dál lepší,“ pochvalovala si herečka v srpnu, když oznámila těhotenství snímkem z ultrazvuku. 

VIDEO: Kaitlyn Fullertonová se vracela s manželem z výletu, když se jí chtělo čůrat. Na záchodcích na benzince porodila syna.

Video
Video se připravuje ...

Kaitlyn Fullertonová se vracela s manželem z výletu, když se jí chtělo čůrat. Na záchodcích na benzince porodila syna. tiktok

Fotogalerie
80 fotografií