Pánové, máme pro vás tuze špatnou zprávu. Někdejší seriálová hvězda Ashley Olsenová je už vdanou paní! Přísně utajená svatba se podle medializovaných informací konala minulý týden. Zaručené zprávy o podstatné změně v životě mladé ženy, jež vyměnila herectví za svět módy (a má i vlastní značku The Row), přinesl portál Page Six. Ashley měla říct své „ano“ svému partnerovi a umělci jménem Louis Eisner (34), s nímž už byla nějakou dobu zasnoubená.

Dvojice si prý dopřála 28. prosince tichý, soukromý obřad, k němuž došlo v jejich domě Bel-Air v Kalifornii. Podrobnosti o obřadu jsou neznámé, nicméně se prozatím ví, že se akce zúčastnila jen hrstka hostů. Nevěsta s ženichem tam patrně chtěli mít jenom své nejbližší. „Šlo o menší svatbu, bylo jich tam dohromady zhruba padesát,“ potvrdil zdroj zmiňovaného magazínu. 

Video
Video se připravuje ...

První rozhovor Mary-Kate a Ashley Olsenových! youtube.com

Ashley a Louis jsou totiž známými tajnůstkáři, co si detaily ze svého života úzkostlivě střeží. Chodí spolu od roku 2017, ale na veřejnosti se spolu objevují jen zřídka. Poprvé „debutovali“ ruku v ruce po pěti letech randění, a to minulý rok v září. Její sestra Mary-Kate byla zase v minulosti provdána za movitého bankéře Oliviera Sarkozyho (53). Jejich manželství však vydrželo jen 5 let, rozvod byl poměrně divoký, a od té doby je slavná „Olsenka“ single.

Sestry to vlastně nikdy neměly jednoduché. Přestože byly populární a bohaté, šťastné v době dospívání rozhodně nebyly. Obě trpěly anorexií, k níž se v případě Ashley přidaly i další psychické problémy. Mary-Kate pak podlehla kouzlu plastické chirurgie, kvůli čemuž si není dnes se svou jednovaječnou sestrou vůbec podobná. Šušká se, že všechny ty úpravy svého obličeje v tak nízkém věku zvolila právě proto, aby už nikdy neviděla v Ashley identickou kopii...

Fotogalerie
34 fotografií