Že by se Belle Thorneové konečně podařilo najít někoho, kdo ji zkrotí? Rusovlasá herečka, která odstartovala svou kariéru coby sladká teenagerka na obrazovkách Disney Channel, aby se později „utrhla z řetězu“ a poutala na sebe pozornost výstředním chováním, nahotou a vulgaritou, totiž prožívá po boku svého současného partnera, vlivného podnikatele a producenta Marka Emmse (44), nejkrásnější možné období. 

Během víkendu totiž Bella oznámila světu, že ji její přítel požádal o ruku. Stačily k tomu pouze dva snímky, na nichž dávala hvězda romantických snímků Půlnoční láska či Time Is Up na odiv obrovský prsten na své ruce, a stručný popisek „my love“ – což nejspíše nepotřebuje překlad. 

Přestože pod snímkem se to jenom hemží gratulacemi, najdou se i rýpalové, co připomínají, že tomu není tak dávno, co se mladá herečka se stejným entuziasmem radovala ze zásnub s hercem Benjaminem Mascolem (29). „Sbírá snubní prstýnky jako Pokémony,“ bavili se někteří její fanoušci na sociální síti.

Video
Video se připravuje ...

Bella Thorneová na červeném koberci Youtube.com

Bella na to nijak nereagovala a pro Vogue Weddings už stihla nastínit, jakou má představu o tom, jak by měl jejich velký den vypadat: svatbu by chtěla mít na venkovském sídle ve Velké Británii a během veselky plánuje vystřídat alespoň čtvery svatební šaty. Jak se zdá, Mark je zkrátka ten pravý.

Dvojice začala spolu randit v létě loňského roku – poprvé se setkali na pláži na Ibize na narozeninové oslavě modelky Cary Delevingneové (30). Svůj vztah pak potvrdili letos na Valentýna. „Byla to láska na první pohled, jako když vyjde slunce,“ zavzpomínala nastávající nevěsta Bella s dojetím.

Fotogalerie
80 fotografií