Ještě před pár lety randila se ženami a mezi její „úlovky“ patřila třeba herečka Kristen Stewartová (33) nebo modelka Cara Delevingneová (30), se kterou měla ve Vegas falešnou svatbu. Jejich vztah však nepřežil koronavirovou pandemii a nějakou dobu pak byla sexy blondýnka - až na úlet s rapperem G-Eazym (34) - sama. O tom, že randí s o 10 let starším ropným dědicem Brandonem Davisem, se začalo mluvit letos v lednu. V únoru zamilovaný pár tuto informaci potvrdil... a nyní se už chlubí zásnubami.

Hvězda seriálu Prolhané krásky či hudebního snímku Her Smell sdílela totiž v těchto dnech na sociální síti nejenom krásnou novinku, že ji její přítel Brandon Davis požádal o ruku, ale nahrála na instagram i fotky, na nichž hraje prim opravdu obrovský diamantový prsten.

„Láska mého života,“ jásal nastávající ženich u detailního záběru na šperk na levém prsteníčku jeho snoubenky, zatímco ona k záběru dodala: „Můj nejlepší příteli, miluji tě.“

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Chlad a dcera Blaženy ze Slunce, seno…: Detaily svatby! Známe místo a netradiční oddávající Markéta Reinischová

Stejně jako Ashley, i Brandon má na kontě několik „hollywoodských zářezů“. Kolem vnuka ropného magnáta Marvina Davise, jenž je dědicem obrovského majetku, se vždycky točily krásné ženy a on se jejich zájmu rozhodně nikdy nebránil. 

V minulosti byl spojován například s herečkou Mischou Bartonovou (37), co se proslavila díky roli Marissy Cooperové v seriálu O.C., či s podobně movitou Paris Hiltonovou (42), která je zase dědičkou hotelového impéria Hilton a nemovitostí svého otce Richarda Hiltona (67).
Fotogalerie
49 fotografií