Bisexuální modelka Cara Delevingneová, známá nejenom díky své půvabné tváři s výrazným obočím, ale i pro své herecké pokusy (objevila se například ve sci-fi Valerian a město tisíce planet, nebo v komiksové adaptaci Sebevražedný oddíl), by měla být údajně již vdanou paní! Tajně se totiž provdala za svou současnou partnerku, taktéž herečku Ashley Bensonovou. Tu si mnozí televizní diváci budou pamatovat ze seriálu Prolhané krásky. 

Ke sňatku došlo v Las Vegas v kapličce Little Vegas Chapel, kde zamilovanou dvojici oddal imitátor Elvise Presleyho. Svatba tak obě dívky přišla na 245 dolarů (něco málo přes pět a půl tisíce korun), a zúčastnila se jí například herečka Sophie Turnerová (23), známá z fantasy seriálu Hra o trůny, se svým mužem, zpěvákem Joem Jonasem (29). Ti svůj svazek taktéž zpečetili ve Vegas. Dostavila se i herečkaCharlize Theronová (43).

„Byly si naprosto jisté tím, co chtějí udělat, a také co pro sebe znamenají. Když si vzájemně řekly ano a políbily se, měly na tvářích ty největší úsměvy,“ popsal průběh veselky britskému magazínu The Sun majitel kapličky Michael Kelly. 

„Bylo jasné, že to berou vážně, ale zároveň se tím skvěle baví. Chtěly to zkrátka jednoduché, tiché a prosté.“ Cara s Ashley, které na sobě měly mít během obřadu černé šaty, poté z kasína odjely růžovým cadillacem. Na sociálních sítích svůj svazek však ještě oficiálně nepotvrdily.

VIDEO: Jednoduché líčení na Caře Delevingneové

Video
Video se připravuje ...

Jednoduché líčení na Caře Delevingne youtube.com_All VIDEO/BPŽ

Fotogalerie
50 fotografií