Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Devět lesbiček, které se netají svojí orientací...

/
  • Nejznámější lesbičky, které se svou orientací netají.
    16. července 2015 ● 21:58

    Každá celebrita žije mimo mediální svět svůj vlastní život. A některé z nich odhalily, s kým sdílí lože a prožívají vztah. A ne všechny slavné ženy mají za partnera muže. Které české i světové lesbičky se ke své orientaci přiznaly?

  • 1.

    Aneta Langerová

    Zpěvačka Aneta Langerová se za svou orientaci nestydí. Že je lesbička, přiznala už před několika lety a momentálně randí s režisérkou Olgou Špátovou, dcerou Jana Špáty a Olgy Sommerové. Moc jim to spolu sluší.

    Aneta promluvila o okamžiku, kdy zjistila, že miluje ženy
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Jitka Smutná

    „Před deseti lety jsem přišla na to, že vedle sebe chci mít ženu. Nemám potřebu věšet své soukromí na zeď nebo o něm točit Třináctou komnatu. Důležité je, že to ví moje rodina, přátelé a nejbližší kolegové,“ svěřila se Jitka Smutná před pár lety v rozhovoru pro server Kultura21.cz. Momentálně žije se spisovatelkou Petrou Braunovou.

    Jitka s Petrou září štěstím
    Autor: Blesk - herminapress.cz

  • 3.

    Martina Navrátilová

    Slavná tenistka Martina Navrátilová to neměla lehké. Musela opustit zemi, aby mohla hrát tenis. Ztratila tím na čas svoji rodinu, která za ní do Ameriky potom přijela. To už ale tenistka žila s partnerkou. „Bylo pro mě jednodušší prozradit celému světu, že jsem lesbička, než vlastní rodině,“ popisovala tenistka v pořadu Třináctá komnata těžkou dobu svého coming outu. 

    Martina Navrátilová a její přítelkyně
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Jitka Sluková

    Bývalá moderátorka ČT24 Jitka Sluková přišla na to, že je lesbička, až v pětatřiceti letech. A pořádně se jí prý ulevilo. Její první vztah se ženou však dopadl špatně a ona kvůli němu vážně onemocněla. Nakonec se ale dokázala zase postavit na nohy a dnes žije spokojeným životem.

    Jitka Sluková zjistila, že má radši ženy než muže, až ve 35 letech
    Autor: ČT

  • 5.

    Karolína Kachyňová

    Dcera herečky Aleny Mihulové a režiséra Karla Kachyni si přivedla svoji – už rok – oficiální přítelkyni na pražskou premiéru filmu Domácí péče. Karolíny a její partnerky Natalie si na mejdanu po premiéře nešlo nevšimnout. Obě dívky byly sladěné do černobílých modelů a na hlavách měly klobouky. A nejenom zjevem byly výstřední, ale i svou blízkostí. Každou chvíli se objaly, pohladily, často se držely za ruce... 

    Karolína je s Natálií oficiálně rok ve vztahu
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Cynthia Nixon

    Herečka Cynthia Nixon, která je známá ze seriálu Sex ve městě, už několik let žije se svou přítelkyní, kterou si dokonce i vzala. Je jí o rok mladší Christine Marinoni. Pár vychovává syna Maxe, kterého Marinoni porodila. Nixon má z předchozího vztahu s fotografem Dannym Mozesem ještě dvě děti. Dceru Samanthu a syna Charlese.

    Syna porodila partnerka Christine
    Autor: ČTK

  • 7.

    Cara DeLevingne

    Krásná britská modelka Cara DeLevingne dlouho randila s populární herečkou Michelle Rodriguez. Před časem se ale pár rozešel a zatímco Michelle se vrátila k lovu v mužských vodách, Cara se dala dohromady se zpěvačkou St Vincent.

    Cara DeLevingne s přítelkyní
    Autor: Profimedia

  • 8.

    Ellen DeGeneres

    Slavná americká moderátorka Ellen DeGeneres je ten poslední člověk, který by se styděl za svoji orientaci. Naopak. Vzala si svoji dlouholetou přítelkyni a herečku Portiu de Rossi, se kterou si řekly své ano ve společném domě v Beverly Hills. Žijí pohromadě se třemi psy a čtyřmi kočkami.

    Ellen DeGeneres se svojí manželkou.
    Autor: Profimedia

  • 9.

    Jodie Foster

    Oscarová herečka Jodie Foster si svoji přítelkyni Alexandru vzala po roce chození. Tak krátký čas stačil Alexandře k tomu, aby Foster přesvědčila o tom, že je tou osudovou ženou, se kterou chce strávit zbytek života. A tak byla velká svatba se spoustou hostů. Kdo by se ale těšil na fotky, na kterých uvidí Jodie Foster v bílém, ten by byl zklamán. Svatba totiž proběhla tajně! 

    Jodie Foster s partnerkou
    Autor: Profimedia

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

ligi1012: CARA DELEVINGNE JE BISEXUALNA. Nabudúce si overte informácie ked idete písať nejakk článek. Dekuji

(03. 08. 2015 18:44)

mak: Protože nemají absolutně nic, čím by se mohli blejsknout, než svojí nemocnou orientací... Kdyby byli hetero, nikoho by nezajímali. Ti, kdo jsou fakt homo, tak to o nich ví nejbližší a tečka, nemají potřebu se předvádět. Nevím, proč kdokoli má koukat na dvě oblizující se holky - ani pár, ale ten hnus nepřirozenej ještě stavět na odiv, že to je něco víc než přirozené sexuální pudy... Když má někdo cukrovku, tak nechodí a "dívejte, mám cukrovkku... vy neee...."

(17. 07. 2015 10:26)

mak: A co? Přestante z nedostatku dělat přednost. Jsou něco vícc než normální hetero? Jinak lesbička, která má s 2 muži 3 děti, to je teda lesbička... Ach jo. Co nějaké pěkné příběhy o normálních heterosexuálech, hm?

(17. 07. 2015 10:24)

dzery: Říkám to stejný a kam že spěje,asi do pr...

(17. 07. 2015 08:49)

honza51: Všichni, co se "netají" jsou tak trochu "pošahaní". Vždyť je to přece jejich věc, co dělají, s kým to dělají ale hlavně je to čistě SOUKROMÉ. Tak PROČ všichni potřebují do světa vřvávat "já jsem gay, já jsem lesbička"? Kdyby normálně pracovali, žili si svůj život a měli rádi toho, anebo tamtu, tak je to normální. Ale ONI potřebují řvát do světa něco o své "orientaci" a pak jsou překvapeni, že je někdo pošle do "patřičných míst". Podle mého názoru, dělejte si co chcete, ale NEOTRAVUJTE s tím ostatní . Ti hetero, až na výjimky, taky nevytrubují s kým spí a co v noci vyvádějí, tak proč tito "neutajovaní" mají potřebu se podělit, hlavně s BLESKEM , že oni jsou jiní. A když jim to někdo řekne do očí, tak se cítí uraženi . Kam ten svět spěje?

(17. 07. 2015 07:17)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy