„Taková malá novoroční selfie z koupelny. Myslím, že bych si měla zjistit, jakou mám mít správnou velikost podprsenky," popsala zpěvačka fotografii, kterou sdílela na svém Instagramu. Na té je oblečena do žlutých bikin se zvířecím vzorem, ze kterých jí vespod vytékají ňadra. Naopak kalhotky, které zpěvačka zvolila, jsou o několik čísel větší!

„Rozhodně nemusíš, tvoje prsa vypadají skvěle!" radoval se z fotky v komentářích jeden z jejích fanoušků. „Nechceš s tím zjišťováním velikosti pomoct?" vtipkoval další. Soudě dle pozitivních reakcí fanoušků se zpěvačka rozhodla, že v novém roce je bude takovými radostmi zásobovat častěji. A hned druhý den poslala do světa další selfie z koupelny, na které je tentokrát v růžových bikinách v provokativní póze.

„Pokus číslo dvě. Asi z toho v novém roce udělám tradici," napsala k fotce Ora. Velikost podprsenky se jí očividně stále zjistit nepodařilo, protože z jejích ňadrech je vidět stále víc než dost. Naopak kalhotky teď zvolila úplně miniaturní.

Zpěvačka, která v minulosti nazpívala píseň k erotickému filmu Padesát odstínů svobody, tak v celé kráse předvedla, na co loví slavné tváře. Její náručí už totiž prošel například DJ Calvin Harris (34), herec Jonah Hill (35), zpěvák Chris Brown (29), rapper Drake (32), ale třeba i modelka Cara Delevingne (26).

Fotogalerie
45 fotografií