Sobotní paso doble v podání herce z Kukaček a Lenky Nory Návorkové (32) si od poroty sice vysloužilo příjemných 23 bodů, ale porota měla i výhrady. „Nádherný výraz, mělo to příběh, byl tam fantastický kontakt. Ty kroky, jak budeš chodit se psem, byly fantastické. Ale při tom pasu to tam nebylo, tebe by tolikrát napíchnul ten býk, že bys měl propíchnutý zadek,“ prohlásil Chlopčík směrem k Adamczykovi. Tomu v tu chvíli ujely nervy a vyhrkl: „A ku*va!“

Chybí motivace

Nebylo to poprvé, co herec, který má v soutěži i manželku, olympijskou snowboardistku Evu Adamczykovou (30), neunesl drsná slova poroty. „Cítím se blbě. Měl jsem ze včerejšího quickstepu moc dobrý pocit. Zatančili jsme to tak, jak jsme chtěli, všechny pasáže, se kterými jsem měl občas problémy, mi vyšly, Lenka chytla mimino, což bylo zase něco, z čeho měla strach ona a... Dostali jsme tři šestky!“ povzdechl si předminulé kolo.

„Jde to těžko, chybí mi motivace,“ svěřil se Marek s tím, že nemohl kvůli hodnocení poroty spát. A že příště bude tancovat jen »na Pavláska« (Lukáš Pavlásek alias Tydýt si svým »šlapáním zelí« na parketu vytančil v roce 2015 bronz). „Jasně, o život nejde. Ale tím, že do toho všichni dají tolik energie, tak na tom prostě pak člověku záleží,“ posteskl si Adamczyk.

Video
Video se připravuje ...

Marek Adamczyk po StarDance: Naštvaný jsem maximálně na sebe. 

Zesměšňuje ho

Ve StarDance mu nejvíc leží v žaludku právě Zdeněk Chlopčík, kterého přitom mají diváci za jeho komentáře v oblibě. Adamczyk na instagramu sdílel video polonahého, tancujícího muže s popiskem, že takto trénuje doma. Šlachovitý muž ale svými ostrými rysy v obličeji nápadně připomíná právě obávaného porotce! „A ne, toto není pan Chlopčík, kontroloval jsem to,“ rýpl si Adamczyk ve snaze zesměšnit svého největšího kritika. Je opravdu Zdeněk Chlopčík až přilíš ostrý, nebo si jeho slova bere herec až příliš osobně? Každopádně to vypadá, že v ostře sledované soutěži bude ještě pořádné horko...

Marek Adamczyk si bere kritiku porotce Zdeňka Chlopčíka ve StarDance hodně osobně.
Autor: D. Kundrát, M. Pátek, ČT/M. Křepelka, Instagram, archiv DnV

Marek neumí přijímat kritiku!

Někteří herečtí kolegové Marka Adamczyka se shodují, že neumí přijímat kritiku. „Když hrál ještě s paní Hanou Maciuchovou Harolda ve hře Harold a Maude, těžce nesl, když o něm divadelní kritici nepsali jen dobře. Pořád to řešil v klubu,“ prozradil Aha! jeho nejmenovaný kolega z Divadla na Vinohradech. „Říkali jsme mu, ať se na to vykašle, že to nemá cenu,“ dodal.

Maršálek je druhý Pavlásek 

Přestože Josef Maršálek (41) ve StarDance nevyniká žádnými extra tanečními výkony, on sám je spokojený – tréninky a celkovou přípravu na přímé přenosy totiž čekal podstatně horší. „Přečetl jsem si pár rozhovorů se svými kolegy, kteří touto soutěží prošli přede mnou, a myslel jsem si, že to bude mnohem těžší. Opak je pravdou. To je ale pouze můj názor a postřeh,“ prozradil v rozhovoru pro Aha! cukrář z Peče celá země.

A šanci na udržení v soutěži má poměrně velkou. Přirovnáván je často ke komikovi Lukáši Pavláskovi (45). Přestože Tydýt nebyl zrovna favorit, probojoval se v roce 2015 nakonec až na třetí místo. Maršálka navíc milují nejen diváci, ale i ostatní soutěžící a štáb – na přímé přenosy totiž vždy napeče několik plechů svých vyhlášených pochoutek.

Tanečníci platí vysokou cenu

Je to pro ně prestižní záležitost a díky StarDance se i na krátkou dobu zviditelní. Dost toho profesionální tanečníci ale musí kvůli soutěži i obětovat, aby měli na tréninky čas. Třeba Adriana Mašková (25), jež tančí s Maršálkem, momentálně musí zanedbávat studium architektury na ČVUT, a kdyby neměla individuální plán, už by musela vrátit studentský průkaz. Tanečník Adamczykové Jakub Mazůch (35) se zase s celou rodinou musel odstěhovat z Ostravy do Prahy a vůbec nemá čas starat se o svou taneční školu.

Dominik Vodička (26), s nímž tančí Darija Pavlovičová(21), se zase letos v březnu stal novopečeným tatínkem Tobiáška a čas s rodinou musel vyměnit za dril na parketě. Veškerou práci zazdila i Dominika Rošková (32), která navíc vypadla s Richardem Krajčem (46) dřív, než by kdo tipoval. A jak už Aha! informovalo, pokud se neprotancují dál, finančně se jim to moc nevyplatí. Placení jsou totiž za každý televizní přenos a ne za tréninky...

Fotogalerie
111 fotografií

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička