S tanečníkem Markem Dědíkem (40) Roman Vojtek hodnotil minulé kolo StarDance. Pozastavili se spolu nad výkonem růžové SuperStar Terezy Maškové (27), jejímž tanečním partnerem je Daniel Kecskeméti (27).

„Myslím, že v tomto páru je slabší článek spíš tanečník než tanečnice – alespoň co se výrazu týká...“ prohlásil přísně Vojtek. „Daniel je tam poprvé a je to pro něj nová zkušenost, takže se tam trochu rozkoukává,“ bránil tanečního kolegu Dědík.

Strašná spousta dětí

Nejen Dědíka pobavil, když na otázku, co se v jeho životě od StarDance změnilo, Vojtek odpověděl: „V tom životě se za tu dobu udála... Strašná spousta dětí!“

A vzápětí se sám se smíchem opravil: „Tedy strašná spousta věcí...“ A měl pravdu, zatímco tančil jako svobodný a bezdětný čtyřiatřicátník, ve svých 51 letech se zanedlouho stane již počtvrté otcem!

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Z prvního manželství má dceru Editu (12) a syna Benedikta (7). Ten se ovšem narodil už v době, kdy s první ženou nežil. S druhou ženou Petrou (36) mají dvouletého Nathaniela a druhý přírůstek právě na cestě.

Video
Video se připravuje ...

Historicky první vítěz StarDance Vojtek: Základní kroky už neumím! Blesk TV

Fotogalerie
106 fotografií