Župan je v maskérně pro účastníky StarDance nejoblíbenějším kouskem jejich šatníku. Někdo si ho přehodí přes oblečení jako třeba porotkyně Tatiana Drexler, Eva Samková Adamczyková ho nosí k teplákům a třeba Darija Pavlovičová ho nosí jen tak na holé tělo. Než jdou na parket, ulevují si tak, že běhají po šatně bosky a dopřávají si péče maskérek. Jako třeba právě benjamínek soutěže Darija, o kterou se v jednu chvíli starala nejen vizážistka, ale i její tanečník Dominik Vodička. Ten svou parťačku řádně namasíroval. 

Sám potom potěšil oko přítomných dam, když se svlékl do půl těla a pochlubil se štíhlým a potetovaným trupem. Svou mužnou hruď vystavil také cukrář Josef Maršálek, který ale na rozdíl od Vodičky nosí pod košilí tílko, přičemž jak se ukázalo, hruď má řádně chlupatou. 

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Podporu všem tanečníkům v zákulisí dodává také choreograf soutěže Marek Zelinka, rozveselit a popřát jim štěstí přišla také herečka Dana Batulková. Ta se ve třetí řadě soutěže v roce 2008 stala královnou parketu, když vyhrála po boku tanečníka Jana Ondera. S otevřenou náručí ji v maskérně vítal nejen porotce Zdeněk Chlopčík, ale i známý vizážista Pavel Bauer. Tomu dokonce na přilepšenou přinesla bonboniéru. Nálada před samotným přenosem je zkrátka v zákulisí stále dobrá. 

Video
Video se připravuje ...

Marek Adamczyk po StarDance: Naštvaný jsem maximálně na sebe 

Fotogalerie
59 fotografií