„Nebylo to špatný. Klukům ze štábu se po ní teď stýská,“ řekl herec pobaveně. Musel přiznat jako už tolikrát před ním Karel Gott (†80), že to opravdu nečekal. Vždyť neměl žádné podstatné kulatiny. Ale jak zhasly kamery, přijímal gratulace.

„Kolegům se to podařilo ututlat až do odpoledne. Jsem jim vděčný, že na mě mysleli,“ prozradilZedníček. „Bylo to moc hezké a milé,“ připustil potěšeně. Jako oslavenec dostal pochopitelně také dort. „Abych řekl pravdu, nejsem úplně dortový typ. Nicméně tenhle byl výborný, takže jsem ho s chutí snědl,“ dodal Čmaňa spokojeně.

Striptérka nebyla na natáčení kvůli Pavlovým narozeninám. Na skutečný důvod její návštěvy si ale budou muset diváci ještě pár týdnů počkat. Co je ale zřejmé už nyní, rozchod Dominika a Martiny leží těžce na srdci jejich blízkým. Norika a Filip v podání Bereniky Kohoutové (32) a Filipa Blažka (50) je pozvou na večeři, aby o sobě nevěděli. To by bylo, aby jim nesedli na vějičku! Seriál můžete sledovat každé úterý od 20.20 hod. na Nově.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Zedníček a jeho největší sportovní výkon? Pět set repríz na jevišti! Gábina Maryšková

Sokyně v lásce

Zuzanu Vejvodovou (43) čeká jako maminku Kláru zapeklitá situace. Jakoby nestačilo dilema, zda přijmout zpustošený zámek od hraběnky, nebo se ho raději vzdát. Její seriálová dcera Eliška, kterou hraje Lotti Töpferová (12), má zřejmě s mámou podobný vkus. Minimálně na chlapy.

Fotogalerie
63 fotografií