Každá pracující maminka jistě pochopí, že skloubit všechny aktivity, včetně práce, domácnosti a dětí, je náročné. Své o tom ví i Berenika Kohoutová. „Jedna krásná a náročná práce skončila, čeká mě další a další. Strašně mě to baví, ale občas už nemůžu. Kombinovat práci (navíc hereckou s vlastní hudební tvorbou) a mateřství, manželství, myslet na sebe. Já mam pocit, že mi to jde, že je to v pohodě, ale ono to občas v pohodě není. A pak se tak trochu připosložím. Jako včera v noci po návratu z natáčení. (Čekám, že mi do pěti minut po přečtení volá máma) Mami, jsem v pohodě!“ svěřila se Kohoutová na sociální síti.

Stejně jako její herecké kolegyně Marie Doležalová či Tereza Ramba, tak bude muset zajít na terapii. Ta ji naštěstí čeká už za pár dní. „Asi bych si měla víc opakovat, že prostě nemusim bejt dokonalá. Ale ten vlak je dost těžký zastavit. No nic. Příští týden mám pár dní času - na třídění věcí ve skříni (což pro mě znamená třídění místa v mým harddisku), na terapii a na spoustu kroasánů a kafíček. Prázdná Praha, potkávání se s nejbližšíma, s nikým se nesrovnávat. Vypnout po dobu karlovarskýho festivalu instagram, hahahahaaaaa,“ dodala vyčerpaná herečka.

Po Doležalové s Rambou je tak Kohoutová další herečkou a zároveň maminkou, která se jen těžko vyrovnává s náročnou prací a péčí o rodinu. Berenika má na rozdíl od kolegyň zatím jedno dítě, ale její tříletá Lola vydá dost energie za dvě.

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová na cenách Anděl: Proč ztratila zájem o Eurovizi? David Turek

Fotogalerie
51 fotografií