„Vzali jsme se, protože se máme prostě i po devíti letech moc rádi,“ řekla Blesku Helena Rytířová, jež s úsměvem dodala: „Trochu nás ale k tomu rozhodnutí přiměl i věk, to je pravda.“

Do třetice

Helena se vdávala potřetí. Jejím prvním manželem byl excelentní herec Petr Čepek (†54), s nímž má dceru. Když se poznali, bylo jí pouhých devatenáct let. S druhým manželem, zase excelentním textařem Zdeňkem Rytířem (†69), to byla láska na první pohled. Oba byli zadaní, ale nešlo to přemoci.

Helena se Zdeňkem, s nímž má dvě děti, ovšem prožila náročné roky. Zdeněk trpěl CHOPN (chronickou obstrukční plicní nemocí), která ho nakonec připoutala na lůžko a na dýchací přístroj, který musel být 24 hodin v permanenci, stejně jako Helena, jež se o něj starala.

Pilarovou zrušil

Pavel Sedláček je třikrát rozvedený. Měl před svatbou i s Evou Pilarovou (†80), za svědka jim měl jít Miloš Forman (†86). Jen pár dní před svatbou se ale natěšená nevěsta Eva dozvěděla, že její nastávající na radu právníka obřad zrušil. Byl totiž ve vazbě!

Nakonec skončil Sedláček za mřížemi a Pilarová, která s ním byla namočená ve valutovém problému kolem auta cizí provenience, dostala jen podmínku. Eva byla pochopitelně vzteky bez sebe, se Sedláčkem se okamžitě rozešla a devět let s ním nepromluvila ani slovo.

Video
Video se připravuje ...

Svatba Heleny Rytířové a Pavla Sedláčka Blesk TV

Milovník drahých aut a vyhledávaná fotografka

Pavel Sedláček je průkopník rokenrolu v Československu. Vystudoval ČVUT a začínal v Semaforu. Založil slavnou skupinu Cadillac. Pak si vzdělání rozšířil na hotelové škole a provozoval slavnou restauraci U Veselé Basy na Můstku. V roce 2009 mu ji zničili rozvášnění srbští fotbaloví fanoušci. Byl jeden z prvních, kdo si u nás pořídil ferrari, na auta si mimořádně potrpí.

Helena Rytířová píše kuchařky a je vyhledávaná fotografka. Doma v Řevnicích ve studiu nahrává s citem a vášní audioknihy. S Pavlem se poznala právě díky vydání jeho kuchařky, protože fotit jídlo prý jen tak někdo neumí…

Fotogalerie
64 fotografií