Hvězda Česko Slovenské SuperStar z roku 2009 Markéta Konvičková si zase jednou udělala čas na své fanoušky a vyzvala je, aby se jí přes instagram zeptali na cokoli, co je zajímá. Odpovědi pak zveřejnila ve svých instastories. 

»Nikdy se nevyléčím!«

Řada dotazů se týkala její vzácné a hodně nepříjemné nemoci... „Máte strach, že se vám vrátí nemoc?“ ptal se například jistý člověk. „Nemám. Protože nemocná jsem pořád. Nikdy se nevyléčím. Je pro mě směrodatné, jak se cítím. Léčba zabírá a věřím, že se jim to podaří zastavit na dalších 100 let,“ odpověděla s optimismem sobě vlastním. 

Další dotazy pak směřovaly přímo na detaily o zpěvaččině onemocnění. „Mám karcinoid vaječníku a plic. Není to rakovina, tím, že ty nádory jsou ohraničené a neprorůstají dál. Vzácný druh nádoru, prý hodný. Teď už jsem dlouhodobě pod kontrolou, docházím pravidelně na onkologii a mám léčbu, díky které vypadám konečně zase jako já, cítím se skvěle a můžu fungovat na 150 % pro svoji dceru,“ objasnila máma tříleté Amálky.

Kdy bude svatba?

Některé lidi zajímalo, zda se náhodou s partnerem Reném Kubošem nesnaží o další miminko. „Nesnažíme,“ tvrdí zpěvačka, jejíž partner je pilot, a oba tak kromě malé dcery hodně zaměstnává i práce. A kdy bude svatba? „No, kdy?“ zeptala se Markéta výmluvně a označila svého milého, jako by rozhodnutí stálo už jenom na něm. 

Sen o StarDance

Zazněl také dotaz na to, zda má ještě nějaký zatím nesplněný sen. „Ano. Ráda bych si jednou zatančila ve StarDance, přiznala Markéta a nenápadně vyslala produkci oblíbené soutěže tip do dalších ročníků. Na parketu by jí to určitě slušelo!

Video
Video se připravuje ...

Kam zmizela Markéta Konvičková? Pauza kvůli zdraví a dceři! David Turek

Fotogalerie
59 fotografií