Podoba v rodině se zkrátka nezapře. To opět potvrdila Iva Kubelková (46), kterou na sobotní přenos přišly již tradičně podpořit krásné dcery, ale tentokrát i maminka, která bývala také modelkou!

Ivin dlouholetý partner Georg Jirasek (65), který je rovněž tradičním členem publika, měl tak společnost hned tří dam. K Natálii (19) s Karolínou (14) přibyla ještě paní Hana.

„V mládí dělala maminka manekýnku a pak pracovala jako projektantka,“ prozradila v přímém přenosu Iva. Ta se před 3 lety na sociálních sítích pochlubila fotkou maminky z doby, když jí bylo 18.

Podpory jednoho z rodičů se dočkal i herec Marek Adamczyk (35), kterému v sále fandil tatínek, divadelník Vladimír Adamczyk. „Byl jsi v televizi, táto, tak se pojď vyfotit,“ utahoval si z otce Marek, jehož maminka na poslední chvíli musela účast zrušit.

Za Richardem Krajčem (46) tentokrát přišli snad opravdu všichni. A dobře udělali, zpěvák totiž sobotním kolem v soutěži skončil, což oplakal zejména jeho syn Ríša (14). Kromě chlapce dorazila Krajčova manželka Karin Krajčo Babinská (49), Richardova dcera Berenika, Karinina dcera Jasmína, ale také celá kapela Kryštof.

Navzdory smutným okolnostem večera ale nebyla nouze ani o úměvy. Když se Krajčo s rodinou seřadili do řady na rodinné foto, nasadili všichni profesionálně úsměv jako z plakátu a blýskli se snad ještě zářivějším chrupem, než svého času předváděla legendární rodinná kapela Kelly Family. 

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

 

Video
Video se připravuje ...

Krajčova rodina po vyřazení Richarda: Syn plakal! A co na to Karin? David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
241 fotografií