Na svém instagramu se vnadná blondýnka svěřila s tím, že musela sbalit obě ratolesti a zamířit do nejbližšího špitálu. Nemocný je naštěstí pouze Rocky (1), Lili (3) je zdravá, ale neměl by se o ni kdo postarat. „Zase bude dobře. Lili nám musela dělat doprovod. Díky bohu za to, že tu mají tolik hraček,“ popsala Lela na videu ve svých instastories. 

Chlapečka potrápil zánět hrtanu. „Rockynek měl laryngitidu, chudáček malinkatý. My s tím máme vždycky problémy, když přijde zima,“ posteskla si. A ačkoli už se jeho stav lepší, mámě dalo všechno dohromady pořádně zabrat.

Já jsem byla tak vyčerpaná, že jsem ráno nezvládla ani Lilinku odvést do školky. Takže jsme doma, půjde do školky zítra. Máme tu v dětském pokoji blázinec, ale hlavně, že si děti vyhrají, a že se vyléčkujeme,“ pokračovala na dalším videu z dětského pokoje, kde dohlížela na své dva rošťáky při hře.

Právě fakt, že jí děti nemá v případě potřeby kdo pohlídat nebo za ni na chvíli zaskočit, je pro Lelu – a byl by pro kohokoli – hodně náročný. „Strašně mi chybí rodiče, babička a dědeček. Protože vždycky, když se něco děje, tak v podstatě nemáte hlídání. Jeden, druhý, musela jsem je vzít do nemocnice oba. Ale věřím, že nejsem jediná, která to takto má,“ svěřila se influencerka.

Video
Video se připravuje ...

Lela Vémola na Oktagonu: Na Karlose se přišly podívat i jeho děti z Anglie! Matyáš Janíček

Fotogalerie
47 fotografií